AcasăPoliticaSe cer schimbări la PNL. Mesaj direct pentru urechile lui Orban: ”E...

Se cer schimbări la PNL. Mesaj direct pentru urechile lui Orban: ”E nevoie ca de aer de lideri puternici”

Se cer schimbări la PNL. Mesaj direct pentru urechile lui Orban: ”E nevoie ca de aer de lideri puternici” (sursa foto: Facebook/Florin Roman)

După ce zilele trecute criticase, rând pe rând, faptul că fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, nu a fost invitat să fie prezent la startul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, la fel nici Marcel Vela, fostul șef de la Ministerul de Interne, dar și faptul că Violeta Alexandru nu s-a mai regăsit pe lista miniștrilor în Executivul Cîțu, deputatul liberal Florin Roman a adus în discuție situația din PNL.

Începând prin a menționa faptul că ”a început vaccinarea dar pandemia nu a trecut”, dar și încă un aspect: ”criza economică își arată colții, iar politicienii se gândesc mai mult la propriile interese, decât la agenda cetățeanului”, parlamentarul PNL s-a oprit asupra Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), formațiunea care a reprezentat, foră îndoială, marea surpriză a alegerilor din urmă cu aproape o lună de zile.

Intrarea în parlament a unor partide extremiste ne arată eșecul unei clase politice încremenită în trecut, dar și eșecul sistemului educational, de ani de zile. Atunci când vezi că George Simion este cel mai urmărit politician on line al României realizezi că sunt tot mai mulți cei care pot fi manipulați. Fenomenul AUR ar trebui sa-i pună serios pe gânduri pe cei care îi ignoră!”, a scris Roman, duminică seară, pe pagina sa de Facebook.

Roman: Pierderea alegerilor a învolburat apele în partid

Oprindu-se în mod special asupra situației din PNL, formațiunea din care face parte, deputatul a adus în discuție faptul că la nivelul partidului condus actualmente de către Ludovic Orban ar fi nevoie de schimbare la nivel de imagine, dar și de lideri puternici. Florin Roman nu a ocolit nici subiectul tensiunilor apărute în interiorul PNL, după scrutinul din decembrie.

2021 este anul Congresului și în PNL. Pierderea alegerilor a învolburat apele în partid. Guvernul Cîțu are o misiune grea. Cea mai dificilă luptă va fi cea din interiorul guvernului, unde USR luptă cu “garda pretoriană” a lui Barna și Cioloș. În parlament se anunță o luptă pe viață și pe moarte cu un PSD care știe sa facă opoziție la baionetă, cu un AUR deja periculos, iar PNL e luat la țintă de toți “partenerii” politici. E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o nouă împrospătare a imaginii partidului, pentru că lupta pentru 2024 a început deja!”, susține Florin Roman.

357 afisari

4 COMENTARII

  1. Am sa va dau cateva modele;RADU CAMPEANU,Mircea Ionescu Quintus.
    Ati dorit cu ardoare plecarea lor ,pentru a va purta ca si PSDisti,USRisti adica partidul e pentru pipota voastra.
    Ce popor ,natiune independenta,suveranitate pe toate planurile.
    Burta voastra va intereseaza,si atat.

  2. orban somerul national adica cu subsemnatul cum isi zicea s a salavat in functie si i a lasat pe aia din pnl de izbeliste a dat tot usr istilor ong sti scoliti sa dea cu barda prin Romania!!!!

  3. Nu fi supărat Romane. Vrei să faci o listă cu peneliștii sadea? Cred că îți ajung degetele de la o mână. Deocamdată văd că predomină urmașii lui Traian, ai lui Traian Băsescu, vorba Elenei Udrea. Mai nou, după ultimele alegeri, locale și parlamentare, au avut loc masive transferuri de primari, consilieri și parlamentari de la ciuma roșie, mai ceva ca în fotbal.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger