AcasăPoliticaSe ascute tot mai mult lupta pentru șefia PNL. Cum s-a sucit...

Se ascute tot mai mult lupta pentru șefia PNL. Cum s-a sucit Pavel Popescu, liderul de la sectorul 4

Se ascute tot mai mult lupta pentru șefia PNL. Cum s-a sucit Pavel Popescu, liderul de la sectorul 4

Deja nu mai e un secret că atenția liberalilor se concentrează pe lupta pentru șefia PNL-ului, ce se va tranșa la Congresul din toamnă.

Pe măsură ce se aleg președinții de filiale, se află și cine îl susține pe Florin Cîțu, dar și cine e în tabăra actualului președinte al PNL-ului, Ludovic Orban. Mai nou, s-a aflat în ce ape se scaldă Pavel Popescu, președintele PNL Sector 4.

Și anume că, pentru a-și asigura un nou mandat de președinte, Popescu a cam întors armele împotriva lui Orban, căruia îi era loial până mai lunile trecute, potrivit psnews.ro.
Ca să-și arate fidelitatea, dar și cu gândul la beneficiile pe care le-ar putea obține, s-a apucat să îi îndepărteze din toate pozițiile pe oamenii care l-ar putea susține pe Orban la Congres, fluturându-le liberalilor din Sectorul 4 spectrul tăierii unor avantaje dacă nu-l vor susține pe Cîțu, potrivit aceleiași surse.

De unde, posibil, și decizia de a-l exclude din partid pe consilierul local Robert Cristian Florea, care a fost ales viceprimar al Sectorului 4. ”În ura lui, Pavel Popescu nu vrea niciun aliat care ar putea să i se opună sau care nu ar fi total în acord cu el. La fel, este clar că Horia Grigorescu, care și-a exprimat susținerea pentru Orban, a fost executat de la Poșta Română din această cauză și înlocuit cu un alt liberal, loial însă lui Popescu și lui Cîțu.

Sursele noastre spun că acesta are misiunea de a-i identifica pe toți oamenii lui Orban și de a-i da afară. Altfel nu se explică spaima Biancăi Medruț, care nu s-a mai putut abține și a făcut publice abuzurile și presiunile de racolare în tabăra Cîțu, exercitate de Pavel Popescu asupra membrilor filialei Sector 4 a PNL”, titrează aceeași sursă.

Citiți mai multe AICI.

author avatar
Andrei Coman
452 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger