AcasăPoliticaRĂZBOI TOTAL ÎN PNL! Ludovic Orban, atacat și de omul lui Iohannis!...

RĂZBOI TOTAL ÎN PNL! Ludovic Orban, atacat și de omul lui Iohannis! Fostul premier nu mai are scăpare

Se ascut tot mai mult săbiile în PNL, înaintea Congresului. După Rareș Bogdan, un alt liberal pune tunurile pe Orban: ”Au fost mai multe greșeli în timpul guvernării” (sursa foto.: Robert Sighiartau/Facebook)

Tensiunile la vârful PNL nu par să se domolească prea curând. În așteptarea Congresului, ce va avea loc abia peste câteva luni, Ludovic Orban, actualul lider al formațiunii, se confruntă cu tot mai multe critici.

După ce prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a ieșit cu unele concluzii dure la adresa lui Ludovic Orban, nici secretatul general al partidului nu pare dispus că îl menajeze pe fostul premier, care a plecat de la șefia Guvernului ca urmare a rezultatelor obținute de formațiunea politică la alegerile din decembrie anul trecut.

Și Robert Sighiartău e de părere că Ludovic Orban ar trebui să renunțe la șefia PNL. ”Din punctul meu de vedere, da (Ludovic Orban trebuie să plece – n.r.). Vă spun asta pentru că PNL a pierdut alegerile generale. Din păcate, noi n-am reușit să avem o discuție privind acestea alegeri și n-am făcut o analiză în BPN cu privire la ceea ce s-a întâmplat, pentru că, până la urmă, tot timpul poporul are dreptate, iar la alegerile generale PNL s-a clasat pe locul doi, după PSD”, a declarat Sighiartău, luni, la Digi24.

Sighiartău: Au fost mai multe greșeli în timpul guvernării Orban

Mai mult, actualul deputat PNL nu s-a ferit să arate cu degetul și în direcția Executivului pe care l-a condus Orban. ”Au fost mai multe greșeli în timpul guvernării Orban, cu privire la gestionarea pandemiei și nu numai, dar cel mai mult mă deranjează faptul că am fost puși de multe ori alături de PSD prin comportamentul pe care l-au avut unii colegi de-ai mei în guvernare și prin felul în care au fost promovați anumiți oameni în funcții publice. (…) Oamenii nu au fost filtrați de către o comisie de specialitate, cum zice statutul, nu au fost votați în BPN de către colegii noștri. În ultimul an, din păcate, partidul a fost condus discreționar de către președintele partidului”, a acuzat Robert Sighiartău.

Reacția fostului europarlamentar vine după ce în cursul zilei precedente, Rareș Bogdan l-a criticat fățiș pe Ludovic Orban, despre care a spus că, după ce a devenit premier, ”i s-a umflat capul”. Și că regretă că nu a ieșit, a doua zi după scutinul parlamentară, să ceară, alături de alți liberali, demisia președintelui Partidului Național Liberal. ”El nu avea de ce să demisioneze din poziția de prim-ministru, trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid”, a conchis liberalul. DETALII AICI.

377 afisari

4 COMENTARII

  1. Cine se ia de destoinicul Ludovig masa e o mare curva istorica gen tanti Mița biciclista Nuti sau Bianca iar taso i labagiu de mare performanta .

  2. „… Robert Sighiartău e de părere că Ludovic Orban ar trebui să renunțe la șefia PNL.” Cum, domnule, parcă Johannis era de altă părere. El vedea guvernul Orban ca fiind cel mai performant. Păi, pițigoi ăștia mici îl contrazic pe „general”? Rușinicăăă!

  3. Ca ca cand musca din cu cu curu iepi se satura de branza zi zi zice ca pute. A asa si penal penal penele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger