AcasăPoliticaSe ascut săbiile în PSD. Codrin Ștefănescu se reactivează și sare la...

Se ascut săbiile în PSD. Codrin Ștefănescu se reactivează și sare la gâtul lui Marcel Ciolacu. „E absolvent de academie secretā!”

Codrin Ștefănescu, după ce a fost lăsat pe banca de rezervă mai mult timp, mai exact, după arestarea fostului lider al social-democraților, Liviu Dragnea, se reactivează odată cu scandalul care a izbucnit de curând în interiorul PSD.

În weekend au apărut informații neconfirmate oficial despre o discuție între liderii PSD, în cadrul căreia Marcel Ciolacu ar fi spus că DNA o va chema la audieri pe Viorica Dăncilă în cadrul unei anchete în desfășurare legată de banii cheltuiți de partid în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Liderul PSD nu i-a răspuns, dar acum o lună, la un alt atac al lui Codrin, Marcel Ciolacu a declarat că astfel de declarații fac jocul PNL și al lui Iohannis.

„Dupā ce i-a tras covorul de sub picioare, cu maxim ajutor de specialitate, Ciolacu vrea sā o trimitā si la puscārie pe fosta lui sefā. Asta inseamnā sā fii absolvent de academie secretā! Si voi, unii dintre colegii mei, imi cereti sā sustin asa ceva? Glumiti”, a scris Ștefănescu pe Facebook.

La atacul neașteptat al colegului de partid, Marcel Ciolacu a hotărât să-i dea o replică la fel de tăioasă.

„Se vede din spaţiu că PSD a devenit o penibilā anexā a PNL şi a lui Iohannis”, a scris Codrin Ştefănescu, în 25 mai, pe Facebook. Ciolacu l-a contrat, arătând că tocmai aceste atacuri fac jocul adversarilor: „Lupta politică este atât în exterior, cât și în interior. În acest moment, eu sunt președinte interimar. Ce nu înțeleg anumiți colegi de-ai mei e că acesta este jocul pe care Iohannis și PNL și-l doresc. Nu poți să șubrezești un partid numai din atacuri externe, îți trebuie și un scenariu intern”, a afirmat Ciolacu.

Codrin Ștefănescu, care a intrat într-o dispută crâncenă cu Viorica Dăncilă după ce acesta l-a preferat pe Mihai Fifor în postul de secretar general, s-a împăcat cu fosta șefă a PSD, în septembrie, iar acum luptă alături de aceasta cu Marcel Ciolacu.

Se pare că tot acest  conflict ar pleca de la datoriile mari pe care fosta conducere a PSD le-a lăsat în visteria partidului.

În loc să achite datoriile fostei conduceri, Marcel Ciolacu anunță o schimbare de tactică, adică renunțarea la consultanții externi, care au reprezentat cea mai mare parte a cheltuielilor.

„Am promis colegilor că nu o sa iau nicio decizie cu oameni din afara partidului. Asta a fost o mare greșeală  a doamnei Dăncilă, de multe ori a luat decizii care au afectat partidul sau linia partidului cu oameni din afara partidului. Acest lucru este nepermis. Deciziile trebuie luate in interiorul partidului”, spunea Marcel Ciolacu, în 31 mai, potrivit dcnews.ro

 

author avatar
Eli Dan Davidescu
540 afisari

3 COMENTARII

  1. Codrin e un soi de Catarama, băieței morgana politici. Apar odata la 10 ani doar la pandemii cutremure sau mineriade… Problema lor i ca nu multi ai si vede…

  2. Ba , Mitica , pune mana pe carte si nu te mai face de rasul lumii , mananci virgule si litere de pomana ! Cine sa inteleaga ce vrei sa spui cu ” Problema LOR I CA NU MULTI AI SI VEDE ” ? N-ai vreun nepot la scoala sa-ti corecteze buchiile si sa te scuteasca de rusine ? Asa , macar din curiozitate , te-ai intrebat vreodata de ce n-ai putut sa vezi filmul lui Lucian Pintilie aparut in 1981 si interzis pana dupa anii 90 ?

  3. ACESTI GURALIVI BEZMETICI NULITATI UMANE , TRADATORI DE NEAM CAND VORBESC STROPESC MICROFOANELE SI ECRANELE TELEVIZOARELOR CU FECALE INTOCSICAND ASCULATATORII SI TELESPECTATORII DREPT URMARE TREBUIE SCOSI DIN VIATA PUBLICA SI ARUNCATI LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI….URMAND SA-SI PRIMEASCA RASPLATA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger