AcasăPoliticaSchimbări în privința tichetelor de masă? Ciolacu, declarații de ultim moment: „Eu...

Schimbări în privința tichetelor de masă? Ciolacu, declarații de ultim moment: „Eu astfel de șmecherii nu le mai accept”

Premierul Marcel Ciolacu a făcut, luni, noi precizări pe tema pachetului pe măsuri fiscale despre care s-a tot discutat în ultima perioadă. Măsuri care urmează să fie puse în transparență, zilele următoare, pe site-ul Executivului.

Ciolacu a fost întrebat, luni, când se va veni cu asumarea răspunderii în Parlament în privința măsurilor fiscale.

Ciolacu: Nu o să fie nimic ascuns

„După ce ieșim cu ele în transparență, cred că săptămâna aceasta vor fi ridicate pe site-ul Guvernului în transparență, își iau avizele, trec prin ședința de guvern, apoi sunt înaintate Parlamentului. Procedura e o săptămână-două. Dar nu o să fie nimic ascuns.

Că am mai auzit că vreau să îmi facă cineva o moțiune de cenzură, dar, de fapt, e o şmecherie, ca nimeni să nu știe ce e acolo. Fals. Vor fi și zile pentru amendamente”, a declarat premierul.

Vor fi acordate tichetele de masă în bani?

Jurnaliștii au vrut să afle detalii de la Marcel Ciolacu – premier și șeful PSD – și pe un alt subiect de interes. Și anume acela că tichetele de masă ar putea să fie acordate în bani. Premierul a confirmat că există o propunere în acest sens.

„Este o propunere, deoarece companiile care emit aceste tichete au ajuns totuși la un comision destul de mare, din punctul meu de vedere – 3% la emitere, 3% la colectare, din informațiile pe care le am eu. Dacă nu înțelegem că nu putem să avem profit excepțional… Și poate și încadrat cu 1% și avem doi angajați. Eu astfel de șmecherii nu le mai accept. Și atunci voi lăsa alternativă. Nu vorbim de voucherele de vacanță”, a afirmat Ciolacu.

999 afisari

3 COMENTARII

  1. Ai lasat alternative si la scumpirii ieftiniri Exemplu cu laptele de 1l si 05 % grasime!Faci toiul aiurea !Te conduc ei!Sososisto -globalistii in frunte cu lepra galbena !

  2. Singura funcție diferită a bonurilor valorice față de bani ar trebui să fie limitarea categoriilor de produse pe care pot fi cheltuite. Toate celelalte limitări și condiții, cum ar fi suport exclusiv digital, folosirea datelor personale, dată de expirare și mai știu ce, ar trebui să fie ilegale, pentru că încalcă drepturile salariaților.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...