AcasăPoliticaSchimb de replici Drulă-Grindeanu, pe tema Blue Air: „S-a ascuns”/„Pe români isteriile...

Schimb de replici Drulă-Grindeanu, pe tema Blue Air: „S-a ascuns”/„Pe români isteriile şi filmele construite în capul unora nu-i interesează” – VIDEO

După ce liderul USR, Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor, l-a acuzat pe actualul șef de la MT că „s-a ascuns” în loc să vină, marți, să dea explicații pentru cazul Blue Air în fața comisiei parlamentare de resort, și că „fuge de responsabilitate”, social-democratul i-a dat o replică. Și chiar de la Palatului Parlamentului.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat în fața presei, de pe holul sediului Legislativului, că vine în Parlament de fiecare dată când e chemat conform procedurilor.

„Nu am nimic în a evita aceste lucruri. Când există chemări din acestea pe persoană fizică, îi îndemn pe cei care fac aceste chemări să respecte procedurile. Asta ca să fim clari. (…) Legat de anumite tuşe (…) ale domnului Drulă, nu doresc să intru în polemică cu dânsul. Probabil că există o anumită reminiscenţă în gândirea domnului Drulă de când era ministru şi a ţinut vreo 24 de ore nişte copii la 40 de grade abandonaţi în căldură. Sunt lucruri care-l macină şi care-i revin permanent în minte”, a susținut Grindeanu.

Sorin Grindeanu: E mult mai important decât isteriile unor domni

Șeful de la Ministerul Transporturilor (MT) și, totodată vicepremier în Executivul Ciucă a continuat prin a spune că nu crede că românii sunt interesați de „isterii” și „filme construite în capul unora”.

„Ca să revin la subiectul legat de Blue Air cred e mult mai important decât isteriile unor domni care trăiesc în nişte filme cu răngi, unde dreptate se împarte cu ranga, unde pui microfoane și-ți înregistrezi pe cei care vin în birou. Cred că pe români isteriile şi filmele construite în capul unora nu-i interesează”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Mesajul lui Drulă

Replica lui Grindeanu a venit la câteva ore după ce președintele USR, fost șef al Transporturilor, trimisese săgeți la adresa actualului ocupant al fotoliului ministerial, acuzându-l că n-ar fi venit să ofere lămuriri în Parlament, pe tema Blue Air.

„Grindeanu, un ministru care fuge de responsabilitate.

Azi trebuia să dea explicații pentru cazul Blue Air în fața comisiei parlamentare de Transporturi, dar s-a ascuns.

Sute de mii de români au fost păgubiți. Blue Air a fost un Caritas în 2022, după cum spune chiar Marcel Ciolacu.

Un Caritas de care Grindeanu știa, dar în loc să-l oprească, i-a lăsat pe români să ia țeapă. Avea toate pârghiile legale și obligația să pună stop.

A ales să se pună doar pe sine la adăpost, pentru situația în care Blue Air crapă, cu un amendament făcut în mai”, a susținut, între altele, Cătălin Drulă, în dimineața zilei de marți, 13 septembrie, într-un mesaj transmis pe Facebook.

328 afisari

10 COMENTARII

  1. Grindeanu ar fi bun ca om de serviciu la ministerul transporturilor. Cătălin drula a dat dovada de profesionalism și implicare cât a fost ministru. Dacă usr nu era scos de la guvernare de iohannis altul ar fi fost ritmul de lucru de la ministerul transporturilor. Oricum acum sa clarificat nu mai exista pnl ci un partid unic psdpnl. Din acest motiv voi vota cu usr.

  2. Voteaza cu cine vrei tu ,cu neomarxistii,
    Daca spuneai ca vei vota
    Cu George Simion era altceva
    Dar asa ,votezi cu rezistii !

    Voteaza cu cine te duce pe tine mintea
    Dar rezistii cat au fost la guvernare
    Au facut ce stiu securistii sa faca mai tare
    Au furat ,au mintit ,au facut disperare !

    Ei nu se inteleg nici ei intre ei
    Dar nu cu ceilalti cu alta gandire
    Pe unde au ajuns au adus doar gunoaie
    In loc de primari ei sunt maturoaie!

    Pe ude au ajuns au adus sobolani
    Au furat voturi rezistii golani
    Orase mari au fost decimate
    Fiinte absurde si sociopate!

  3. & Moment cultural prelucrare despre, priapims, „Dansul Săbiilor”, filme cu Hulk și Stalone, ritualul cocoșilor de munte la împerechere, cu Drulă și Grindeanu ?

  4. & Probabil că din ciclul, „Sibiu – Capitală Culturală Europeană” și probabil că va mai fi și cu „Dracula” , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger