AcasăPoliticaScandalul alegerilor de la Sectorul 1: Procurorul o spune pe șleau: A...

Scandalul alegerilor de la Sectorul 1: Procurorul o spune pe șleau: A FOST FRAUDĂ! (VIDEO)

clotilde armand si daniel tudoracheScandalul alegerilor de la Sectorul 1: Procurorul o spune pe șleau: A FOST FRAUDĂ!

Scandalul alegerilor de la Sectorul 1 a luat amploare. De parcă tensiunile nu erau de-ajuns de mari, acum a venit şi procurorul Sorin Iaşinovschi, de la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, şi a pus paie pe foc.

Conform unui promo difuzat de Kanald D la emisiunea în care Denise Rifai îl va avea ca invitat pe Iaşinoscvhi, acesta din urmă a spus că au existat fraude la nivelul secţiilor de votare şi că intrarea în încăperea în care erau ţinuţi sacii cu voturi s-a făcut în mod nelegal.

Cine este Sorin Iaşinovschi?

Sorin Iaşinoscvhi este chiar procurorul care instrumentează dosarul. În ultimele luni au apărut de mai multe informaţii pe surse potrivit cărora câştigătorul real al alegerilor pentru funcţia de primar ar fi fost social-democratul Daniel Tudorache, nu Clotilde Armand, care a fost susţină de USR şi PNL.

 

Iaşinovschi ceruse să se pensioneze, însă cererea sa nu poate fi aprobată pentru că este cercetat disciplinar de Inspecţia Judiciară.

Secţia pentru procurori a CSM a suspendat în şedinţa din 18 mai cererea de eliberare din funcţie prin pensionare a procurorului Sorin Iașinovschi, de la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ).

Anchetă până la 1 august

Ancheta Secției speciale în dosarul privind alegerile locale din Sectorul 1 nu a fost finalizată, iar termenul a fost prelungit până la 1 august, la cererea Poliţiei Capitalei, care a invocat volumul mare de muncă, potrivit Parchetului General.

Instituția spune că din verificările făcute până acum nu s-a putut stabili diferenţa de voturi între candidaţi – Clotilde Armand și Dan Tudorache.

author avatar
Andrei Ștefan
793 afisari

2 COMENTARII

  1. Dupa TACEREA suspecta a presei despre acest subiect ma face sa cred ca se va pune „batista pe tambal ” si nu se va ajunge la nici-un rezultat !
    Daca situatia era invers si Tudorache ar fi castgat alegerile ar fi „curs rauri de cerneala ” si s-ar fi lasat cu manifestari in strada !
    Din pacate presa din „caine al democratiei ” a devenit o biata „javra” !

  2. National de Bucuresti … pe linie dreaptā spre intrare la garaj tu esti ! Ca dealtfel întreaga poveste „mândri cā suntem … CE NIMENI NU A BĀNUIT cât de caraghios azi aratā cum sfârseste”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger