AcasăPoliticaScandal uriaș la o ședință a Consiliului Local Făgăraș! Patru consilieri au...

Scandal uriaș la o ședință a Consiliului Local Făgăraș! Patru consilieri au ajuns la spital. A intervenit poliția – VIDEO

sursa foto: Primăria Făgăraș/Facebook

O ședință în care tensiunile par să fie atins cote maxime s-a lăsat cu urmări greu de imaginat. Scandalul uriaș, ale cărui ecouri au fost aflate miercuri, ar fi avut loc recent, în Făgăraș, orașul în fruntea căruia se află edilul Gheorghe Sucaciu.

Astfel, nu mai puțin de patru consilieri au ajuns la spital după o ședință a Consiliului Local Făgăraș, susțin reprezentanții PNL Făgăraș, într-un mesaj transmis miercuri dimineață, pe o rețea de socializare. Unul dintre consilieri e preot.

Din câte se înțelege din cele comunicate de către liberalii făgărășeni, la fața locului a intervenit și poliția.

PNL Făgăraș: Cei patru „au fost bruscați de susținători ai primarului”

(foto: captură video youtube/Monitorul de Făgăraș)

Totul s-ar fi întâmplat în prima zi a acestei luni. „Cei patru oameni au fost bruscați de susținători ai primarului Sucaciu. Acesta indemna incă de dimineață făgărășenii să vină la Casa de Cultură in număr mare, în locul în care convocase consilierii in ședință. Probabil din dorința de a-i forța pe consilieri să voteze după cum vrea el. Niciodată, în ultimii 30 de ani, nu s-a întâmplat să intervină Poliția în ședința Consiliului Local Făgăraș. Niciodată un primar nu și-a chemat susținătorii ca într-o galerie de fotbal pentru a urla, pentru a face presiuni și pentru a intimida consilierii.

Niciodată, nimeni nu a folosit violența fizică sau verbală pentru a determina consilierii să voteze cum dorește primarul sau oricine altcineva. Niciodată nu a fost bruscată o femeie care deține un mandat de reprezentare în Legislativul orașului. Niciodată nu a fost bruscat un consilier care este preot în viața de zi cu zi. Părintele Klein, doamna Polmolea, Consilierii Ludu și Cupu au ajuns la urgențe. La orele 23, primii doi erau încă sub observație medicală”, susțin reprezentanții PNL Făgăraș în mesajul transmis pe Facebook.

Liberalii acuză apucături grobiene

Conform aceleiași surse, cei patru consilieri care au ajuns la spital, la Urgențe, fac parte din trei formațiuni politice diferite. „PNL Făgăraș deplânge situația la care s-a ajuns. Gestul simpatizanților primarului Sucaciu, incurajați de acesta inclusiv pe rețelele de socializare, descalifică pe toți cei care inițiază și susțin asemenea apucături grobiene.

Prin Legea Administrației, primarul e obligat să vegheze la ordine și liniște publică și să asigure ordinea in ședințele pe care le convoacă. Nu să instige”, susțin reprezentanții filialei Făgăraș a partidului condus de către premierul Ciucă, în mesajul comunicat în 2 noiembrie.

„Rușine”, dar și „nesimțiți ordinari” – sunt vorbele ce se pot auzi într-o înregistrare postată pe Youtube, marți, 1 noiembrie, de publicația locală Monitorul de Făgăraș.

author avatar
Andrei Coman
528 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger