AcasăPoliticaScandal uriaș în PSD. Teodorovici vrea să dea în judecată partidul

Scandal uriaș în PSD. Teodorovici vrea să dea în judecată partidul

Eugen Teodorovici

Candidaturi cu scântei pentru șefia PSD. Eugen Teodorovici amenință că dă partidul din care face parte în judecată dacă este împiedicat să candideze pentru președinția formațiunii politice. 

Conducerea interimară a PSD a stabilit ca la Congres candidaturile pentru funcțiile de conducere să se facă pe moțiuni. Asta înseamnă că cel care vrea să candideze pentru funcția de președinte să vină și cu echipa de prim-vicepreședinți și vicepreședinți. Procedura este contestată de fostul ministrul al Finanțelor, care vrea candidaturi uninominale pentru ficeare funcție, așa cum prevede acum statutul PSD.

El susține că este încălcat statutul și amenință că va da partidul în judecată. „Dacă nu se respectă Statutul PSD, voi merge în instanță și am să câștig. Statutul poate fi modificat doar de Congres și aprobat de Tribunal. Nu poți să stabilești în CEX modificările, să pui la punctul 1 al ordinii de zi de la Congres modificare statutului și la punctul doi să alegi conducerea în baza modificărilor, așa cum vrea Ciolacu. Ei nu cunosc nici legile țării, nici statutul partidului”, a declarat Eugen Teodorovici.

Congresul PSD ar urma să fie organizat în data de 22 august, cel mai probabil în format online. Surse din conducerea PSD, citate de digi24.ro, susțin că din echipa lui Marcel Ciolacu ar urma să facă parte Gabriela Firea și Sorin Grindeanu, primvicepreședinți și alți 11 vicepreședinți: 3 pe domenii de activitate și 8 vicepreședinți pe regiuni. Pentru funcția de secretar general candidează Paul Stănescu, iar pentru cea de președinte al Consiliului Național Vasile Dâncu și Dumitru Buzatu.

Teodorovici a anunţat că îşi depune azi candidatura

„Eu, astăzi îmi depun candidatura și voi atașa toate documentele, inclusiv paragrafele din Statut care stabilesc această procedură. Dacă nu se respectă Statutul PSD, voi merge în instanță și am să câștig. Statutul poate fi modificat doar de Congres și aprobat de Tribunal.

Nu poți să stabilești în CEX modificările, să pui la punctul 1 al ordinii de zi de la Congres modificare statutului și la punctul doi să alegi conducerea în baza modificărilor, așa cum vrea Ciolacu. Ei nu cunosc nici legile țării, nici statutul partidului.”, a declarat Eugen Teodorovici pentru Digi24.ro.

author avatar
Andreea Vlad
1.349 afisari

6 COMENTARII

  1. BAI DISCOTECARE TICALOS SI FARA NICI O VALOARE UMANA CAND TU VEI AJUNGE SEFUL PSD SAU A VREUNUI PARTID ACESTA NU MAI EXISTA A DOUA ZI.

    • Băi securiatule, mergi tu acolo unde iti este locul!
      ‘R-ati ai dreaq de securisti bolsevici

      • Hi, hi, hi , ma privesc in oglinda si ma-njur , io sunt securici bolsevic , dau cu mociu in subsolul din Manoilov 42 si sterg rama tabloului lui Suvorov …..hihihihi….!

  2. Bai socrate nazi ,de ce e ticalos ..pentru faptul ca rade de caricaturile PNL epriste De catzu strigoiul care a indatorat Romania pe 30 de ani ,de babuina moscovita cea cu paturi rupte ,cea proasta si stricata ,de johanus curdefer Siktir loaza nazi!

  3. La Prahova , a aparut peste noapte ”Alianta pentru Prahova ” , formata din PSD – Pro Romania si PPUSL , O TENTATIVA DISPERATA SI RUSINOASA a ciumei rosii de a-si ascunde propriul brand politic in spatele unei noi CONSTRUCTII DE PAIE . ” Caldura mare , monser . DISPERARE PE MASURA LA PSD , pizidistii umbla deghizati sa nu fie recunoscuti de prahoveni . Datele problemei nu se schimba in nici un fel , prahovenii vor spune cu voce tare : ADIO , PSD ! ” Si in alte judete se incearca aceeasi mascarada , la Arad , Fifor nu are curaj sa candideze cu sigla PSD , vor sa ascunda mizeriile trecutului sub pres !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger