AcasăPoliticaScandal și îmbrânceli în văzul lumii. Imagini incredibile în contextul alegerilor pentru...

Scandal și îmbrânceli în văzul lumii. Imagini incredibile în contextul alegerilor pentru șefia PNL Timișoara – VIDEO

(foto: captură video Antena3)

Tărăboi în toată regula în fața clădirii în care urmau să se desfășoare, sâmbătă, 31 iulie, alegerile pentru șefia filialei PNL Timișoara. S-a lăsat cu îmbrânceli și au intervenit agenții de pază.

Câteva zeci de oameni au venit la intrarea în clădirea centrului comercial în care urmează să se desfășoare alegerile pentru conducerea PNL Timiș.

Pare-se că tot acest tărăboi s-a iscat ca urmare a faptului că forțele de ordine nu ar fi permis accesul mai multor persoane, pentru că numele acestora nu ar fi figurat pe liste, din câte anunță Antena3. Mai mult, s-a stabilit că intrarea ar fi urmat să se facă în baza unor brățări. De la vorbe și nemulțumiri, s-a ajuns la îmbrânceli.

Vociferări și tensiuni au fost și în interior, în sala în care urmau să aibă alegerile pentru șefia PNL Timișoara – din câte se poate vedea din imaginile surprinse de presa locală.

Doi candidați rămași în cursă

Dintre cei 17 candidați înscriși în cursa pentru funcția de lider al PNL Timișoara, doar doi au rămas în lupta pentru acest fotoliu – viceprimarul municipiului Timişoara Cosmin Tabără şi deputatul Claudiu Chira, conform news.ro, restul retrăgându-și candidaturile.

Candidatura unuia dintre competitori, Raul Ambruș, a fost invalidată, aspect aflat vineri seară. Acesta a anunțat că îl va susține pe Claudiu Chira pentru funcția de președinte al PNL Timișoara. ”Comisia de Arbitraj Județeană a PNL Timiș, condusă de Andrei Zorilă și controlată de Alin Nica și Dănuț Groza, a decis, în urmă cu câteva zile, că suspendările din partid sunt statutare, chiar dacă există o decizie de la nivel național că pe perioada alegerilor suspendările sunt interzise.

Alin Nica și gașca sa au mers mai departe și nu au luat în seamă nicio prevedere a forurilor superioare și au făcut publică decizia județeană abia în această seară, pentru a crea haos și dezbinare în partid.

Ca urmare, Comisia de Organizare a alegerilor din 31 iulie, controlată de cei doi, mi-a respins candidatura și astfel și-au văzut împlinit visul de a-mi bloca dreptul de a vota și de a fi ales”, a acuzat Ambruș, vineri seară, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a anunțat, totodată, că va fi prezent la alegerile de sâmbătă, ”împreună cu toată organizația PNL Timișoara, pentru a susține candidatura lui Claudiu Chira!”.

author avatar
Andrei Coman