AcasăPoliticaNAȚIONAL prezintă dovada furtului de la alegerile locale pentru Sectorul 1! Noi...

NAȚIONAL prezintă dovada furtului de la alegerile locale pentru Sectorul 1! Noi FILMĂRI VIDEO cu momentul pătrunderii în sediul BEC!

alegeri localeScandal monstru la Primăria Sectorului 1. S-a umblat la sacii cu voturi. Totul a fost filmat (VIDEO) / captură Antena 3

Scandalul voturilor de la Primăria Sectorului 1 ia amploare. În spațiul public au apărut imagini de pe camerele de supraveghere în care se observă cum mai multe persoane intră în încăperea unde erau depozitați sacii cu voturi. NAȚIONAL.RO vine cu noi dezvăluiri și arată cum persoane fără autorizație pătrund în sediul BEC Sector 1 și cotrobăie prin sacii cu voturi. Imaginile sunt grăitoare și ele cer o anchetă urgentă, nepărtinitoare și tranșantă din partea autorităților competente!

România a devansat America la șmecherie și golănie, aici e, cu adevărat, țara tuturor posibilităților! A posibilității de a te instala comod în fotoliul de primar chiar și după ce apar dovezi irefutabile ale fraudării alegerilor locale! A posibilității de a sfida opinia publică, ignorând votul cetățenilor, opțiunea lor politică.

După imaginile care miercuri seară au oripilat România, NAȚIONAL.RO vine acum cu o serie de filmări incredibile despre cum se poate pătrunde nestingherit într-un birou de circumscripție electorală, încăpere care, teoretic cel puțin, ar trebui plasată sub pază strictă a autorităților. Pe imagini se vede cum mai multe persoane umblă la sacii cu buletinele de vot și pleacă apoi cărând ceea ce mulți cred a fi voturile ștampilate de cetățeni la alegerile locale din 27 septembrie.

Pe imagini se vede și un personaj bănuit a fi Nicolaescu Andrei Cristian, consilierul lui Clotilde Armand. Dacă așa stau lucrurile, nu putem decât să bănuim ce anume căuta el în sediul Biroului Electoral Sector 1. Despre cine i-a permis și cu acordul cui a mers acolo, rămâne să aflăm în curând, asta dacă nu cumva intervine în forță „atotprotectorul” Klaus și în acest caz.

„În sala în care erau sacii sigilaţi cu voturi intră nişte membri, din toate datele ai USR.”, a spus Mihai Gâdea, în emisiunea sa. Un invitat prezent în platou spune că recunoaşte persoanele respective ca fiind membre USR-PLUS. Unul din indivizii intraţi în sala cu saci este un consilier al lui Clotilde Armand, spune alt invitat.

Imaginile surprinse sunt de la ora 00.45 de minute, în noapte de 28-29 septembrie, când s-a terminat numărarea voturilor. Printre buletinele aflate în sacii din încăperea respectivă sunt şi buletine de vot de la Primăria Generală, precum şi de la Consiliul General.

In filmulet poate fi vazut si consilieruli lui Cllotilde Armand Nicolaescu Andrei Cristian

Poliția a deschis o anchetă

„Procedura este foarte clară. În urma apariției imaginilor în presă, colegii mei au demarat verificări. Poliția a verificat toate sesizările din timpul alegerilor și după, la fel se întâmplă și acum. Dupa verificări, Poliția Română o să revină cu clarificări în presă”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

Drăgan atrage atenția, însă, că în spațiul public au apărut două categorii de imagini. „Momentul de ieri, în care unele persoane au fost reclamate că au intrat în sediu, și imaginile din noaptea de 28-29 septembrie, diferite, fără legatură de cauzalitate între momente”, a mai spus acesta.

Poziția Jandarmeriei București

Pe de altă parte, Jandarmeria Bucureşti a transmis că nu s-a intrat în zona securizată în care sunt păstrate voturile. „Încăperea în care sunt depozitate materialele electorale este asigurată cu post permanent de protecţie. Accesul în zona respectivă este restricţionat pe timpul cât aceasta este sigilată şi permis doar celor care au acest drept. Persoanele care au intrat în clădirea în care se află şi Biroul Electoral, au fost legitimate şi nu li s-a permis accesul în zonă acestea părăsind incinta. Nimeni nu a pătruns în zona restricţionată”, a transmis, miercuri seară, Jandarmeria Bucureşti, potrivit realitatea.net.

Jandarmii au precizat că, ulterior, în perimetrul exterior al clădirii, mai multe persoane se filmau reciproc, cu telefoanele mobile şi purtau discuţii contradictorii, fapt pentru care s-au luat măsuri de ordine publică în zonă.

Gabriela Firea: „Noaptea ca hoții”

Gabriela Firea a preluat imaginile pe pagina sa de Facebook și cere repetarea alegerilor, acuzând frauda, în timp ce Clotilde Armand, care și-a proclamat victoria la Primăria Sectorului 1, acuză la rândul său un „Fake News” pentru că imaginile ar fi de la procesul de numărare a voturilor.

„Noaptea ca hoții! Imagini șocante! Fraudă dovedită! Membri USR-Plus cotrobăie în sala cu sacii plini cu voturi. Și chiar iau saci și îi scot din sala. Dacă organizam noi alegerile de o asemenea manieră penală, era toată lumea în stradă! Lucrurile nu pot rămâne așa! Trebuie informate toate organismele internaționale! Alegerile trebuie repetate!!”, scrie Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, Clotilde Armand a reacționat pe pagina sa de Facebook la imaginile distribuite de Antena 3 spunând că televiziunea ”difuzează imagini false despre membrii USR PLUS care sustrag saci cu voturi”.

„Acele imagini sunt de la procesul de numărare și persoanele sunt observatori care asistau numărarea. Apoi, orice candidat are dreptul să urmărească procesul de votare și numărare al votului pe toată perioada procesului electoral. Așa spune legea. Dar dna Firea și fostul primar nu se pricep la acest proces, ei nu cunosc legea. PSD și-a trimis azi agitatori la sediul BES 1 iar acum promovează știri false pentru că au pierdut alegerile. Sunt doar niște loseri disperați. PSD și-a făcut sediul electoral deasupra sediului BES 1 și acolo i-am prins în flagrant cu procese verbale în alb pregătite să măsluiască PV. Sper ca procurorii să-și facă treaba și le solicit să ne explice cum au ajuns acele imagini din arhiva BES 1 la Antena 3”, a scris Armand pe pagina sa de Facebook.

Trebuie amintit faptul că primarul PSD în exercițiu Daniel Tudorache cere anularea alegerilor pentru Primăria Sectorului 1 și organizarea unui nou scrutin.

VEZI AICI PAS CU PAS FILMARILE SCANDALOASE

author avatar
Andreea Vlad
1.980 afisari

9 COMENTARII

  1. Ha, ha, ha, Firea nu cunoaste legea? In schimb o cunosti tu closette, care nu stii sa vorbesti corect limba romana? Dar nici nu trebuie sa stii limba romana; trebuie doar sa fii sustinuta de sistemul platit regeste de romanii prosti si care serveste interese straine. Deci pe closetilde o intereseaza cum au fost prinsi hotii, nu cum s-a furat.

  2. Fa , patachina santaclie hermafrodita , esti zdravana la bibiloi sau ai ramas dilie de la cazatura de pe calul lui Suvorov ? Te dai observator , ” Obs. Livia ” in articolul scris de Andreea Vlad la 10:59 : ” DAN TUDORACHE CERE ANULAREA ALEGERILOR IN TOT BUCURESTIUL : ” CE SA MAI RENUMAR ?” si ce abureli indrugi acum ? Fa , impidicata zburdalnica , tu ai toate tiglele pe motu mansardei ? La sedinta Raionului o sa te punem pe coji de nuca sub masa , faci propaganda stalinista mancurta de ras , locul tau e pe Gvardinskaya nr.9 , vezi tu ce vot de blam iti ardem in falci ….!

    • Daca observam….domnii s au dus fix la sacii care trebuiau…or fi fost insemnati? N au cautat prea mult…
      Apoi i au pus deoparte ?

  3. AK-24, azi , articol de Ioana Hurda : ” MANIPULARILE ANTENA 3 – PSD , SPULBERATE . COMUNICAT OFICIAL AL BIROULUI ELECTORAL AL CIRCUMSCRIPTIEI ELECTORALE SECTOR 1 BUCURESTI ”

  4. Comisarul.ro , astazi , ora 17:29 : ” PSD NU O SUSTINE PE GABRIELA FIREA PENTRU A CERE ANULAREA VOTULUI LA PRIMARIA CAPITALEI ” !

  5. Daca era invers, erau plătiți o suta de mii de romani sa iasa in strada. Asta ca sa ne lămurim si cu romanii care sau hotărât de hoți si vor oameni corecți si Onești in fruntea tării. Acum si alb pe negru o hoție ordinara, o tâlhărie a propriilor drepturi de cetățean si nu iese nimeni in strada. Mi se pare de noaptea minții, sau mai simplu, toate manifestațiile de pana acum au fost comandate si plătite de multinaționale, Ong uri si tâlhari economici, ce vor sa ia si zaharul din ceai romanilor. Ne meritam soarta de sclavi si slugi

    • Kostea , iar iti pocesti identitatea , acum esti ” Vlad ” ? Poti sa iesi din tufisuri pe strada , risti o roaba de pulane daca te dibuie meletia , ii imbuzezi si scapi de amenda , asta e soarta poponautilor travestiti , iti meriti soarta de sclav si sluga stalinista , dihorule !

  6. ” Dragi romani,aceasta este ” Romania moderna” unde ” Statul de drept”,adica eu ,tocmai am facut o proba despre cum functioneaza „democratia mea „.O sa vedeti la „Parlamentarele mele” democratie sa va saturati. O sa va vina sa emigrati in Belarus. Nu vom mai permite nici un fel de incalcare a democratiei ca pana acum,cand postati tot felul de comentarii ofensatoare la adresa democratiei.De fapt n-o sa mai aveti la ce comenta.Pt. ca vom „pune accentul pe libertatea presei si a cuvantului „,de o sa va gaseasca dracii.Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat.”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger