AcasăPoliticaScandal în văzul lumii. Chirtoacă, fostul primar al Chișinăului, pălmuit de i-au...

Scandal în văzul lumii. Chirtoacă, fostul primar al Chișinăului, pălmuit de i-au sărit ochelarii – VIDEO

Scandal în văzul lumii. Chirtoacă, fostul primar al Chișinăului, pălmuit de i-au sărit ochelarii - VIDEO (sursa foto: unimedia.info)

Tensiunile au atins cote maxime, cu doar câteva zile înainte de alegerile parlamentare din 11 iulie.

Imagini incredibile cu fostul primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă. Fostul edil al capitalei Republicii Moldova s-a trezit pălmuit de i-au sărit ochelarii de pe nas.

Incidentul a avut loc miercuri, 7 iulie. S-a lăsat cu îmbrânceli, vociferări și cu o palmă încasată de Dorin Chirtoacă. Lovitura în urma căreia Chirtoacă a rămas fără ochelarii pe care îi avea pe nas a venit din partea socialistul Alexandr Odințov, conform realitatea.md.

S-a întâmplat în timpul unor contre dintre socialiști și membrii AUR. Totul, după ce reprezentanții Alianței pentru unirea Românilor (AUR), formațiune din partea căreia candidează Chirtoacă la apropiatele alegeri, au mers în fața sediului Partidului Socialiștilor (PSRM, partidul lui Igor Dodon), cu intenția de a protesta.

La un moment dat, Dorin Chirtoacă a încercat să blocheze strada, însă polițiștii au intervenit și l-au oprit, anunță unimedia.info.

Chirtoacă: Ciuma Roșie în Agonie!

Dorin Chirtoacă a comentat pe o rețea de socializare acest incident.

”Ciuma Roșie în Agonie! Ei sar la bătaie, noi le dăm la Vot, pe 11 iulie! Votează AUR, alege România!” – sună mesajul pe care l-a postat Chirtoacă ulterior incidentului, pe pagina sa de Facebook, cu tot cu imagini din momentul în care a fost pălmuit.

AUR acuzase agresiuni asupra unor parlamentari români

Săptămânile trecute, AUR acuza faptul că ”parlamentari ai României din partea Alianței pentru Unirea Românilor, au fost agresați la așa-zisa „vamă” de la Nistru, din localitatea Varnița, Republica Moldova, de cetățeni îmbrăcați în uniforme militare, unii având însemne ale Federației Ruse”.

Dintr-un comunicat remis de AUR reieșea că ”deși formațiunile politice PSRM a lui Igor Dodon, PCRM a lui Vladimir Voronin și PAS, a cărui lider a fost Maia Sandu, au avut dreptul de a-și face campanie electorală în regiunea transnistreană, Alianța pentru Unirea Românilor este împiedicată să îi informeze pe cei 400.000 de cetățeni ai Republicii Moldova cu drept de vot în legătură cu programul său politic”.

De asemenea, se acuzase faptul că parlamentarii Andrei Busuioc, Andrei Hangan, Daniel Gheorghe-Rusu, Dumitru Focșa și Ciprian Ciubuc, alături de candidați ai Alianței pentru Unirea Românilor, în frunte cu președintele AUR Republica Moldova Vlad Bilețchi ”sunt sechestrați la punctul de control ce separă orașul Varnița din raionul Anenii Noi de Tighina de separatiștii din regiunea transnistreană și li se refuză accesul la apă potabilă și hrană”.

author avatar
Andrei Coman
313 afisari

2 COMENTARII

  1. Duminica e o adevarata finala intre Est si Vest , Moldova are sansa sa scape de Voronin , Dodon si ciuma rosie . Coincidenta , tot pe 11 iulie e si finala Euro 2020 dintre Anglia si Italia .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger