AcasăPoliticaScandal în Parlament, până să fie citită moțiunea. Florin Roman, dat la...

Scandal în Parlament, până să fie citită moțiunea. Florin Roman, dat la o parte de la conducerea ședinței. ”Nu vă mai țineți de scaun!” – VIDEO LIVE

(foto: captură video/youtube)

Imagini greu de crezut au fost surprinse Parlament, joi după-amiază, la începutul ședinței de comune a Senatului și Camerei Deputaților, convocate pentru citirea moțiunii de cenzură a USR PLUS și AUR.

Deși în primă fază liberalul Florin Roman – vicepreședinte al Camerei – părea că va conduce ședința, lucrurile s-au schimbat, ca urmare a nemulțumirii celor de la AUR. ”Haideți dl Roman, nu vă mai țineți de scaun!”, i-a transmis liberalului co-președintele AUR, George Simion.

(foto: captură video/youtube)

”N-aveți de ce să conduceți dvs. această ședință. Domnu’ Roman, uzurpați puterea, sunteți vicepreședinte al Camerei”, a mai fost auzit spunând liderul AUR, care a transmis live pe Facebook imagini din Parlament.

Nemulțumirea a pornit de la faptul că Florin Roman este doar locțiitorul președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, iar la prezidiu se afla Anca Dragu, președintele Senatului – al doilea om în stat.

În cele din urmă, Florin Roman s-a ridicat de pe scaun și a plecat din zona prezidiului, Anca Dragu (SUR PLUS) preluând conducerea ședinței, secondată de Cristina Prună, colega sa de partid.

E de menționat că ulterior s-a supus la vot propunerea liderului de grup al deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu, ce viza trecerea pe ordinea de zi stabilirea calendarului moțiunii de cenzură – cea care urmează să fie citită în cadrul acestei ședințe, propunerea fiind, însă, respinsă.

215 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger