AcasăPoliticaScandal în Parlament, până să fie citită moțiunea. Florin Roman, dat la...

Scandal în Parlament, până să fie citită moțiunea. Florin Roman, dat la o parte de la conducerea ședinței. ”Nu vă mai țineți de scaun!” – VIDEO LIVE

(foto: captură video/youtube)

Imagini greu de crezut au fost surprinse Parlament, joi după-amiază, la începutul ședinței de comune a Senatului și Camerei Deputaților, convocate pentru citirea moțiunii de cenzură a USR PLUS și AUR.

Deși în primă fază liberalul Florin Roman – vicepreședinte al Camerei – părea că va conduce ședința, lucrurile s-au schimbat, ca urmare a nemulțumirii celor de la AUR. ”Haideți dl Roman, nu vă mai țineți de scaun!”, i-a transmis liberalului co-președintele AUR, George Simion.

(foto: captură video/youtube)

”N-aveți de ce să conduceți dvs. această ședință. Domnu’ Roman, uzurpați puterea, sunteți vicepreședinte al Camerei”, a mai fost auzit spunând liderul AUR, care a transmis live pe Facebook imagini din Parlament.

Nemulțumirea a pornit de la faptul că Florin Roman este doar locțiitorul președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, iar la prezidiu se afla Anca Dragu, președintele Senatului – al doilea om în stat.

În cele din urmă, Florin Roman s-a ridicat de pe scaun și a plecat din zona prezidiului, Anca Dragu (SUR PLUS) preluând conducerea ședinței, secondată de Cristina Prună, colega sa de partid.

E de menționat că ulterior s-a supus la vot propunerea liderului de grup al deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu, ce viza trecerea pe ordinea de zi stabilirea calendarului moțiunii de cenzură – cea care urmează să fie citită în cadrul acestei ședințe, propunerea fiind, însă, respinsă.

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger