AcasăPoliticaScandal în Parlament, la dezbaterile legii offshore! George Simion, dezlănțuit la adresa...

Scandal în Parlament, la dezbaterile legii offshore! George Simion, dezlănțuit la adresa unui ministru: l-a numit „hoț” – VIDEO

Scandal în Parlament, la dezbaterile legii offshore! George Simion, dezlănțuit la adresa unui ministru: l-a numit „hoț” - VIDEO (foto: Facebook)

Proiectul legii offshore a intrat, marți, în dezbaterea comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaților, însă nu fără ceva circ.

George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) și-a asigurat din nou atenția asupra sa, după ce a început să „tune”, în sala de ședință, la adresa ministrului Energiei, liberalul Virgil Popescu. Pe care l-a etichetat drept „hoț”.

Simion către ministru: „E un hoț!”

„Să înțeleagă toată lumea din sală – domnul e reprezentantul de la OMV Petrom și ăsta este hoțul de ministru al Energiei!

Ministrul Energiei și reprezentantul OMV Petrom. Iubire mare, trebuie să dăm gazele la austrieci. Hoțul ăsta (Virgil Popescu, n.red.), nevasta lui are o benzinărie de la OMV Petrom. Și vine astăzi în fața voastră… E un hoț!”, a susținut Simion, fprp ca Virgil Popescu să îi răspundă în vreun fel.

AUR a votat împotrivă, la Senat

Săptămâna trecută, proiectul legii offshore a trecut de Senat. Iar la acea dată, respectiv pe 11 mai, cei de la partidul condus de către George Simion au ținut să anunțe public faptul că AUR a fost singurul partid politic care a votat împotriva acestui proiect.

„De la tribuna Senatului, liderul grupului parlamentar Claudiu Târziu i-a acuzat de ticăloşie, trădare şi ipocrizie pe cei care au susţinut proiectul: „Românii dau resursele pentru străini, ca să se îndestuleze alţii din ce avem noi!”” – sună mesajul scris în 11 mai pe pagina de Facebook a Alianței pentru Unirea Românilor.

Popescu, în 11 mai: „Prin această lege vom asigura independența și securitatea energetică a României”

Tot la acea dată, până ca propunerea legislativă să ajungă în dezbateri în comisiile de la Camera Deputaților, for decizional, ministrul Popescu transmitea, între altele, prin intermediul aceleiași rețele de socializare, că „prin această lege vom asigura independența și securitatea energetică a României și, totodată, prin modificările propuse vom stimula dezvoltarea înteprinderilor mici şi mijlocii implicate în sectorul offshore, a industriilor conexe, precum şi a celor afectate pozitiv de impactul economic indirect şi indus generat de proiectele offshore”.

„Aceste resurse suplimentare de gaze naturale, ar contribui la asigurarea aprovizionării sustenabile a României cu energie, la atingerea ţintelor de decarbonizare pe termen lung, precum şi la dezvoltarea infrastructurii naţionale, sau a altor industrii cu valoare adăugată mare, respectiv chimia şi petrochimia”, a mai scris ministrul Energiei, miercurea trecută, în 11 mai.

author avatar
Andrei Coman
341 afisari

4 COMENTARII

  1. mai Simioane , nu incerca si tu sa-l scoti tap ispasitor pe virgil popescu . nu gandi ca postacii fara minte , legea a fost facuta dupa spusele chiar ale lui virgil popescu in intelegere cu psd ciolacu , iar senatul format din psd , pnl , udmr , usr au votat , deci vezi mai departe de varful bocancului . daca era numai popescu vinovat restul nu ar fi votat , ce-i asa complicat , sau te faci si tu ca nu pricepi ?

  2. În mod normal, după jaful dat de cardadia ciumei roși și cea galbene girata de Werner, și dacă alegerile o sa aibă loc pe bine ne fiind fraudate, aceste doua cancere de partide atiromanesti, nu vor mai face nici 20%împreună

  3. Le explica cineva romanilor in spatiul public,ce prevede aceasta Lege concret ? Pt. ca tot romanul este convins ca si de aceasta data avem deaface cu inca un jaf al avutiei nationale.Cozile de topor vand din nou avutia Tarii ?

  4. Da de ce abia acum esti scarbit de werner?Dar cand werner a inchis ochii la hotiile leprelor limberalo-criminale care erau atat de preocupate de furturi ,de congrese si despecula ,incat au distrus si au esuat tara Cand werner s-a trezit si a vazut cacareala de guvernare esuata de prostii sai in frunte cu catzu ce a zis ,,Dragi rrromani , aaa !..tara este esuataaa!Ati reusit ,bravvo dragi rromani ,aprindeti luminitele, vai ce frumos!!!Asta in prima faza ,dar in faza urmatoare s-a dezmeticit , si a spus ca PSDeeee trebue sa intre la guvernare ca nu se mai poate cu prosttii mei prezidentiali!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger