AcasăPoliticaScandal în Parlament între George Simion și Pavel Popescu: „Ați luat droguri?”

Scandal în Parlament între George Simion și Pavel Popescu: „Ați luat droguri?”

George SimionScandal în Parlament între George Simion și Pavel Popescu: „Ați luat droguri?”

George Simion a fost protagonistul unui nou scandal în Parlament. Pavel Popescu l-a întrebat pe liderul AUR dacă a luat droguri și a acuzat AUR de extremism.

Activiștii AUR protestează la Parlament

„În toate țările se dă ordin ca partidele extremiste să bulverseze activitatea Parlamentului (…) Domnule Simion, atunci când v-am întrebat dacă ați consumat droguri, nu v-am întrebat degeaba. Azi dimineață, un singur om era cocoțat pe gardul Parlamentului, la fel ca la asaltul Capitoliului din SUA. Ce ați făcut voi în ultimii ani, cu droguri, cu gloanțe aduse în Parlament, pentru toate astea trebuie să dispăreți din politica românească.”, a spus Pavel Popescu.

În replică, George Simion l-a acuzat de manipulare și i-a spus râzând că ”vin rușii”.

„S-a găsit arme la PNL-eu, s-a găsit mașină de scris automată la PNȚ-eu! Vin ruși, vin rușii, vin rușii! Medicamente, aduceți medicamente pentru domnul Pavel Popescu! Nu mai vorbiți prostii nejustificate, mai aveați puțin și ne spuneați că s-a pus steagul legionar pe sediul poliției. Lăsați prostiile astea cu gloanțe, cu droguri, că românii nu mai sunt așa de proști să vă și creadă.”, a replicat Simion.

În fața Parlamentului este în curs de desfășurare un protest al celor de la AUR. Manifestanții s-au îmbrâncit cu jandarmii, în timpul conflictului fiind agresat și fostul premier Ludovic Orban.

author avatar
Andreea Vlad
447 afisari

9 COMENTARII

  1. Au cam inceput sa le fie frica celor de la PNLPSDUDMR de AUR. Asa ca incearca pe toate caile sa-i discrediteze.

  2. Luptele din Parlament sunt mai fertile ca cele din stada. Apreciez lupta democrata a Aur pe toate fronturile.

  3. Mincinosii din pesedea, penelea, userea improasca cu minciuni in toate partile ,vechea lor arma. Cine-i mai crede? O sa muste de kur pe AUR si pe Simion lpana o sa le cada dintii, gandind ca ii mai crede si voteaza prostimea. Ne-am saturat de aceste laturi care ne-au furat , mintit, batjocorit timp de 30 de ani. Daca il aveam pe ceasca tara n-ar fi ajuns aici unde ne-au dus astia, analfabetii si incompetentii cu diplome fabricate si scoli terminate la anii de dat coltul. O sa le faca AUR inventarul!

    • A Cescuta cu stati la locurili voastre cu toti frumos cand se tragea cu chiusoru? Il stiu. Cescuta era mare pacat ca era condus de securitate.

  4. Se adună funia la par la nivel mondial și slugile cabalei știu. „Ce simte firul ierbii când coasa e aproape?”

  5. Tic tac pentru cei ce au vândut ,vom recupera țara și veți plăti ,tic tac ,tic tac .

  6. În 2024 AUR câștigă alegerile și intră la guvernare . Iar pentru ca România să poată ieșii din UE și NATO – Șoșoaca va cere sprijinul/ ajutorul Moscovei. Rușii vor intra – la cererea Guvernului legitm și vor ocupa Bucureștiul , iar România va devenii un r a i o n rusesc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger