AcasăPoliticaScandal cu pumnii între doi grei din PSD. S-a lăsat cu demisii...

Scandal cu pumnii între doi grei din PSD. S-a lăsat cu demisii și dosar penal

psdSCANDAL sexual în PSD. Ministru acuzat că se îmbăta, apoi suna sau aborda femei noaptea. Una dintre ele îi e colegă de partid

Doi politicieni PSD s-au luat la bătaie, sâmbătă noapte, într-un club din Focșani, la puțin timp după încheirea alegerilor din cadrul organizației PSD Vrancea.

Cei doi politicieni implicați sunt fostul parlamentar Dragoș Bârlădeanu și șeful cancelariei prefectului, Cătălin Răducanu.

Dragoș Bârlădeanu, bătut crunt de Cătălin Răducanu

Fostul parlamentar a scris pe Facebook despre întâmplare și spune că a depus plângere la poliție. „Cu mare dezamăgire spun acest lucru plecând din sediul Poliției: ieșind în oraș la un club din Focșani, împreuna cu soția și prieteni foarte apropiați, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului județului. Într-un conflict la care a luat parte și Roșu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin (cunoștință de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii dându-mă jos din picioare. Nu m-aș fi așteptat niciodată! Urât de tot! Am făcut plângere penală cu martori și mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins că Poliția și organele de urmărire penală își vor face datoria! Doamne ajută pentru toată lumea!”, a scris Bârlădeanu pe Facebook.

Scandalul și bătaia dintre politicieni vine la puțin timp după încheierea alegerilor din cadrul organizației PSD Vrancea. În urma acestor alegeri, Nicușor Halici, președintele interimar al organizației, a fost ales în fruntea acesteia. Alături de el, au fost aleși și vicepreședinții – Angel Tîlvăr și Cristi Misăilă.

Cătălin Răducanu și-a prezentat demisia

Cătălin Răducanu recunoaște, pentru G4Media, că nu s-a putut abține și că deja a trimis demisia sa prefectului Vrancei, Nicușor Halici, care este recent ales președinte al PSD Vrancea, alegeri care au avut loc ieri. „Chiar acum, în timp ce vorbim, îmi scriu demisia, mai multe nu pot să comentez”, a declarat Cătălin Răducanu. Prefectul spune că a primit demisia acestuia și regretă „derapajul”.

Asemenea derapaje nu-și au locul, știu că au fost buni prieteni mult timp, am primit demisia domnului Răducanu în această dimineață”, a declarat Nicușor Halici.

author avatar
Andreea Vlad
349 afisari

3 COMENTARII

  1. ACESTE GOLANII POLITICE, AMPLIFICA si urgenteaza NECESITATEA normalizarii criteriilor de alcatuire a clasei politice si a structurii demnitarilor publici………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger