AcasăPoliticaGeorge Simion, scandal la „Micul de aur”. Ce reacție a putut avea...

George Simion, scandal la „Micul de aur”. Ce reacție a putut avea când cineva l-a întrebat „Cum e să fii rusofil?” (VIDEO)

simion george

George Simion a reacţionat violent, sâmbătă seara, la Festivalul Micului de Aur, după ce un participant la întrebat „Cum e să fii rusofil?”.

Liderul AUR și-a pierdut total controlul, atacând un tânăr și înjurândîn repetate rânduri.

I-a lovit telefonul şi l-a prins de braţ

George Simion și-a pierdut total controlul, lovindu-l pe tânăr peste telefon, prinzându-l de braț și înjurândul, întocmai ca pe stadion.

Cum a decurs dialogul:

„Tânăr: Bună seara, cum este să fiţi rusofil?

Simion: Stii cum este? Ai venit la mine la festival (festivalul nu este organizat de AUR – n.red.), in loc sa mananci mici, sa intrebi prostii.

– Dar cum e să țineți cu rușii?

– Nu știu, a venit un prost la mine să mă întrebe de ce țin cu rușii”, a spus Simion, iar după acest dialog în imagine se vede cum liderul AUR pune mâna pe telefon în încercarea de a opri înregistarea.

Simion, alungat de la eveniment

Un grup de tineri revoltați de prezența membrilor partidului extremist, în frunte cu George Simion, le-au cerut acestora să plece de la festival.

„Plecați, plecați, la revedere”, i-a transmis o tânără lui George Simion, în timp ce acesta era la o masă cu colegii de partid.

Partidul AUR a obținut un procent de peste 20% în sondajele de opinie cu privire la următoarele alegeri.

Reacţia lui George Simion

Liderul AUR spune că bărbatul a încercat de mai multe ori să îl provoace, întrebându-l „tot felul de prostii” și acuzându-l de „tot felul de bazaconii”.

„În legătura cu filmarea de la ”Festivalul Micul de Aur” în care sunt făcut cu ou și cu oțet de către un domn care a prezentat povestea denaturat, încercând să arate că ar fi fost victima unei agresiuni din partea mea, țin să fac câteva lămuriri.

1. Acel domn a încercat în repetate rânduri să mă provoace (unele dintre aceste încercări fiind vizibile și pe filmare), venind cu telefonul în mână și aruncând fel de fel de acuze la adresa mea.

2. Se poate observa, tot pe filmare, faptul că atitudinea mea a fost una relaxată. Chiar stăteam de vorbă cu o persoană în momentul în care acest individ, care a îmbrăcat ulterior haina de victimă, a venit în dreptul meu să mă întrebe tot felul de prostii și să mă acuze de tot felul de bazaconii.

3. Legat de presupusa agresiune: m-am apropiat prietenește de el, sub nicio formă agresiv, iar în momentul în care l-am atins pe mână a început să zbiere că îl agresez! Sunt martori care pot confirma spusele mele.

În incheiere, mulțumesc tuturor românilor care au fost prezenți la Festivalul ”Micul de Aur” și mă bucur că am petrecut timpul împreună și v-am putut asculta nevoile și problemele”, a transmis George Simion, după incidentul de duminică.

author avatar
Andrei Ștefan
581 afisari

22 COMENTARII

  1. foarte bine ca reactioneaza la provocatori , dar trebuia sa-i spuna ca stii tu mai bine cum e sa fii….

    • Se stie , toti romanii suspina si se jelesc de dorul sovromurilor si colectivizarii , Stalin si poporul rus , libertate ne-a adus … !

      • hanonime, sovromurile/ C.A.P.-urile acelea au fost o formă de organizare bună. În Occident se folosesc la greu. Acum vin amerlocii, vezi hUcrainA, ȘI IAU PĂMÂNTUL CU TOTUL BĂȘTINAȘILOR. ASTA DA „LIBERTATE”. Libertate de a fi sclavete pe pământul tău dat altuia!