AcasăPolitica6 pentru Primăria Capitalei. Pe cine testează PSD și PNL, ei sunt...

6 pentru Primăria Capitalei. Pe cine testează PSD și PNL, ei sunt candidații finaliști!

Șase pentru Primăria Capitalei. Pe cine testează PSD și PNL, ei sunt candidații finaliști!Șase pentru Primăria Capitalei. Pe cine testează PSD și PNL, ei sunt candidații finaliști!/ Sursa FOTO: facebook.com/rares-bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat că două sondaje de opinie vor intra în piață. Acestea vor testa 6 nume pentru candidatura la Primăria Capitalei.

Printre aceste nume, bineînțeles, și Sebastian Burduja, și Gabriela Firea”, a precizat Rareș Bogdan, potrivit Digi24.

„Avem două sondaje de opinie”

Noi avem două sondaje de opinie care vor intra undeva sâmbătă, duminică, în piață. Sunt două case de opinie independente, alese de PNL și PSD. Pe chestionarul comun pe care îl aplicăm, avem trei nume, cei din PSD, alte trei nume, deci sunt șase nume care vor fi testate. Printre aceste nume, bineînțeles, și Sebastian Burduja, și Gabriela Firea.

Vor fi mai multe chestiuni, nu doar scorul pe care îl are un candidat astăzi în cazul confruntării cu Nicușor Dan, ci vom vedea și potențialul, vom vedea hate-ul, vom vedea modul în care este profilat, modul în care poate să urce, de unde rupe, în cazul unei candidaturi comune, care are șanse mai mari, candidatul PSD sau candidatul PNL.

Îmi este teamă că în cazul în care ar fi desemnat un candidat din partea PSD foarte, foarte profilat politic, acesta ar putea să creeze o despărțire a celor peste 20% de electori liberali spre o îndepărtare a lor.„, a mai declarat fostul realizator TV.

author avatar
Mihail Ioan
1.069 afisari

8 COMENTARII

  1. Numai citiva rataciti vor vota propunerile astora.
    Oamenii normali la cap vor vota cu altcineva, abandonind momelile pe care PSD (si PNL) ni le servesc de un sfert de secol.
    PSD si PNL trebuie sa dispara !!!

  2. Jegurile peneliste vor disparea dupa urmatoarele alegeri!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger