AcasăPoliticaSalariile din Educatie cresc, de la 1 decembrie

Salariile din Educatie cresc, de la 1 decembrie

Sorin Cimpeanu

Ultima luna din an va aduce o noua majorare a indemnizatiilor lunare ale profesorilor, care vor resimti, practic, aceasta crestere a salariilor incepand cu luna ianuarie 2016.

Sorin Cimpeanu

Astfel, dupa cum a anuntat, oficial, in urma cu doar cateva minute, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, la finele negocierilor cu reprezentantii sindicatelor din Invatamant, salariile angajatilor din sistemul educational vor fi marite cu 15 %, incepand cu luna decembrie a acestui an.

Vizati de aceasta sporire a veniturilor nu sunt doar profesorii, ci toti salariatii din sistemul de invatamant, respectiv si cadrele nedidactice si personalul auxiliar din acest domeniu.

Mai exact, din cate a aprecizat reprezentantul Guvernului, de masura se vor bucura 304.000 de angajati din Invatamant. Demersul urmeaza sa fie oficializat prin intermediul unei ordonante de urgenta, lucru pe care l-a confirmat si seful Executivului, in cursul acestei dupa-amieze.

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger