AcasăPoliticaSăgeți din PSD pe tema bugetului: „Ordinul de partid a fost mult...

Săgeți din PSD pe tema bugetului: „Ordinul de partid a fost mult mai important decât…”

Săgeți din PSD pe tema bugetului, în preziua votului: ”Ordinul de partid a fost mult mai important decât...”

În ziua în care în plenul Parlamentului se vor dezbate proiectele legilor bugetului de stat și bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul în curs, deputatul Gabriel Zetea, membru al Comisiei de Buget-Finanțe, a făcut trimitere la respingerea, în Comisii, a amendamentelor depuse de PSD.

”E păcat că au fost respinse absolut toate amendamentele, pentru că a fost şi foarte multă muncă şi au fost foarte multe dintre amendamente apreciate chiar de către colegii de exemplu de la PNL, doar că ordinul de partid a fost mult mai important decât propria conştiinţă a celor din PNL, din Comisia de Buget-Finanţe”, a susținut Zetea, luni, într-o intervenție la RFI.

”Absolut sigur nu vom vota acest buget”

Mai mult, deputatul PSD a făcut precizări și cu privire la felul în care se va poziționa partidul din care face parte la momentul la care se va da votul asupra bugetului, în ședința de marți, 2 martie. ”Absolut sigur nu vom vota acest buget, nu am făcut-o nici în comisiile de buget-finanţe, pentru că acest buget nu are o viziune sau are o viziune foarte proastă. (…) Felul în care a pornit această guvernare de dreapta şi ştiu că în cadrul Guvernului există foarte mulţi fani, în frunte cu premierul Cîţu, ai statului minimalist, va genera austeritate, reducerea şi contractarea economiei”, a mai afirmat deputatul aflat în fruntea Organizației PSD Maramureș.

Vă amintim că ședința comună a Camerei și a Senatului în care vor fi dezbătute proiectele legilor bugetului de stat și bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021 este programată să înceapă la ora 16, premierul Cîțu urmând să fie prezent la Parlament la aceste dezbateri.

135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger