AcasăPoliticaSăgeți către un ministru liberal, din direcția USR PLUS: ”Va fi o...

Săgeți către un ministru liberal, din direcția USR PLUS: ”Va fi o iarnă dificilă pentru mulți români. Dar congresul PNL e mult mai important”

(sursa foto: Cristina Prună/Facebook)

După ce s-a aflat că ministrul Energiei, liberalul Virgil Popescu, nu ajunge, miercuri, în Parlament, oficialul guvernamental fiind invitat la ”Ora Guvernului”, la Camera Deputaților, parlamentarul USR PLUS Cristina Prună a reacționat.

Aceasta arată cu degetul în direcția liberalului aflat în fruntea Ministerului Energiei, pe marginea amânării prezenței acestuia, cu explicații, la Parlament, pe tema creșterii facturilor la curent. ”Facturile la energie au crescut foarte mult. Pentru unii oameni s-au dublat, altele chiar s-au triplat.

Virgil Popescu este de aproape 2 ani ministrul energiei și este invitat de săptămâna trecută în parlament să explice situația și mai ales soluțiile.

Ce credeți că face? Amână. Nu va veni, deși săptămâna trecută toate grupurile parlamentare susținuseră fără echivoc invitarea dlui. ministru”, susține Cristina Prună, într-un mesaj transmis pe pagina sa de Facebook.

Trimitere la Congresul PNL

Deputatul USR PLUS aduce în discuție Congresul PNL, programat pentru 25 septembrie, amintind că ministrul Popescu, deputat la rândul său, ar urma să ajungă în Parlament abia la două zile după acest acest eveniment intern al celor de la PNL, așteptați să aleagă, la acea dată, președintele dintre cei doi aspiranți la acest fotoliu – Ludovic Orban și Florin Cîțu.

”Și ce credeți că ne-a anunțat? Că va veni totuși pe… 27 septembrie. Adică la două zile după congresul PNL. Asta ca să înțelegem toți care sunt prioritățile momentului.

Va fi o iarnă dificilă pentru mulți români. Dar congresul PNL e mult mai important. Oare ce simte dl. ministru acum?”, conchide Prună.

Vă amintim că miercuri, 15 septembrie, la ora 12, pe ordinea de zi a Camerei figurau ”dezbateri politice cu participarea domnului, Virgil – Daniel Popescu ministrul energiei, la solicitarea Grupului parlamentar al minorităţilor naţionale, cu tema „Situaţia creşterii explozive a facturilor la energie””.

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger