AcasăPoliticaSăgeți către partidul condus de Ludovic Orban: ”Pentru PNL, școlile sunt doar...

Săgeți către partidul condus de Ludovic Orban: ”Pentru PNL, școlile sunt doar secții de votare”

Săgeți către partidul condus de Ludovic Orban: ”Pentru PNL, școlile sunt doar secții de votare”

În așteptarea deciziilor ce se vor lua, luni, la nivelul Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență (CMBSU) cu privire la situația cursurilor din Capitală, social-democrații atacă PNL-ul în chestiunea școlilor.

”Din cauza deciziilor haotice, luate pe genunchi, PNL a scăpat pandemia de sub control, a pus economia la pământ și a lăsat bolnavii cronici fără acces la tratamente”, susțin reprezentanții PSD, într-un mesaj transmis duminică pe pagina oficială de Facebook a formațiunii.

Oprindu-se asupra chestiunii închiderii școlilor, social-democrații fac trimitere și la alegeri, știut fiind faptul că în septembrie au avut loc localele, iar pe 6 decembrie urmează parlamentarele, la fel, în condiții de pandemie. Reprezentanții partidului condus de către Marcel Ciolacu aduc în sprijinul afirmațiilor lor declarații recente ale miniștrilor Sănătății și Educației, pe această temă. ”Guvernul Dreptei Unite lovește acum și în viitorul României și le refuză copiilor dreptul la educație, ținând școlile închise. Puși în fața realității, miniștrii Tătaru și Anisie recunosc că prezența copiilor la școală #nu crește numărul de infectări, dar… nu fac nimic pentru a le redeschide! Pentru PNL, școlile sunt doar secții de votare. Pentru alegeri sacrifică inclusiv viitorul copiilor noștri!”, susțin oficialii PSD.

Vă amintim că în 19 octombrie, CMBSU a decis, ca urmare a creșterii numărului cazurilor noi de infectare cu COVID-19 și a depășirii ratei de incidență de 3/1000 locuitori, ca în unitățile de învățământ să se facă activități și cursuri exclusiv online, dar ca activitatea desfășurată în creșe, after school-uri să fie permisă. Măsurile sunt valabile timp de 14 zile, începând din 20 octombrie.

author avatar
Cristina Stefan
155 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger