AcasăPoliticaSăgeată acidă! Supărare în PSD, pe motiv că nu s-a primit un...

Săgeată acidă! Supărare în PSD, pe motiv că nu s-a primit un aviz DSU: „Congres cu 5.000 de persoane s-a putut”

Planurile social-democraților de a prezenta public programul de guvernare într-o sală în care ar fi urmat să fie prezente 20 de persoane au fost date peste cap.

Totul, ca urmare a faptului că nu s-ar fi primit un aviz din partea Departamentului pentru Situații de Urgență, forul condus de către secretatul de stat Raed Arafat.

Anunțând acest lucru, prin intermediul unui scurt mesaj transmis pe pagina oficială de Facebook a formațiunii politice, social-democrații nu au trecut cu vederea evenimentul politic organizat în septembrie, și anume Congresul PNL în urma căruia Florin Cîțu a fost ales președinte al partidului. Congres care a generat un lung șir de reacții, cu privire la numărul mare al participanților la evenimentul desfășurat la Romexpo.

PSD: Românii vor afla de la fiecare ministru PSD care sunt prioritățile noastre la guvernare!

„Congres cu 5.000 de persoane s-a putut, prezentarea programului de guvernare al PSD, cu 20 de oameni în sală, nu a primit avizul DSU!”, susțin reprezentanții PSD, miercuri, 24 noiembrie, într-o postare pe rețeaua de socializare amintită.

Dată fiind situația, membrii formațiunii politice conduse de către Marcel Ciolacu au anunțat ce au decis cu privire la acest eveniment. „PSD respectă legea și renunță să facă acest eveniment. Românii vor afla de la fiecare ministru PSD care sunt prioritățile noastre la guvernare!”, susțin social-democrații, cu referire la prezentarea programată în primă fază pentru miercuri seară.

Vă amintim că în cursul acestei zile miniștrii propuși să facă parte din Guvernul Ciucă – susținuți de PSD, PNL și UDMR – au fost audiați în comisiile parlamentare de specialitate, procedură ce ar urma să se încheie după ora 17, conform programului oficial.

298 afisari

1 COMENTARIU

  1. Radu Tudor ataca Psd-ul pe tema Arafat. RT face parte din Colegiul Director al Fundatiei pentru Smurd(ong).
    SMURD aflat în subordinea ISU „SMURD sunt structuri publice integrate de intervenție, fără personalitate juridică, care funcționează în organigrama inspectoratelor pentru situații de urgență, respectiv a Unității Speciale de Intervenție în Situații de Urgență, având ca operator aerian structurile de aviație ale Ministerului Afacerilor Interne, precum și, concomitent, după caz, în structura autorităților publice locale și/sau a unor spitale județene și regionale de urgență”, se arată în textul legii. Legea 95/2006 arată şi de unde vin banii pentru finanţarea SMURD. „(1) Activitatea SMURD este finanțată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Sănătății și al Ministerului Afacerilor Interne, de la bugetul autorităților publice locale, precum și din alte surse prevăzute de lege, inclusiv din donații și sponsorizări.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Se răzbună vremea. Atenţionare meteorologică pentru Bucureşti! Cod galben de ploi şi vijelii. Zonele vizate

Meteorologii au emis duminică, 12 mai, o atenționare Cod galben de ploi, vijelii și grindină. Specialiştii de la ANM susţin că atenționarea vizează mai...

Cum vrea PSD să adune voturi de la fanii lui Florin Piersic. Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila, în vizită, la spital!

PSD-iştii Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila au mers în vizită la Florin Piersic (88 ani), internat la Spitalul Foişor din București. Şi au avut...
proger