AcasăPoliticaSCANDALOS! Românii nu au bani de facturi, iar PARLAMENTARII și-au mărit lefurile!

SCANDALOS! Românii nu au bani de facturi, iar PARLAMENTARII și-au mărit lefurile!

salarii

S-a tot vorbit de strâns cureaua, premierul – totodată lider PNL – cerându-le miniștrilor, pe finalul lunii trecute, să reducă la nivelul ministerelor cheltuielile la bunuri și servicii cu 10%.

Chiar și așa, în plină criză și cu tot mai mulți români cocoșați de grija zilei de mâine și de gândul că trebuie să găsească soluții pentru a face față scumpirilor la utilități și la alimentele ce le sunt necesare traiului de zi cu zi, s-a aflat o informație uluitoare. Și anume că actuala Coaliție a majorat, nu oricum, ci pe șest, salariile demnitarilor.

Despre ce sume e vorba

Printr-o simplă notă explicativă care corectează o eroare materială, drept urmare fără vreo altă dezbatere, parlamentarii au decis ca toți demnitarii să primească măriri de salariu, anunță miercuri, 8 iunie, Antena3. E vorba despre salariile primarilor, prefecților, ale miniștrilor și chiar cel al șefului statului. Se vorbește de măriri de salariu cu sume cuprinse între 880 și 1.400 de lei. Sume deloc de trecut cu vederea – unele dintre ele fiind chiar cât pensiile unor români cu venituri mici.

Așadar, nu prea reiese că se reduc cheltuielile statului, într-o perioadă în care românii se confruntă cu prețuri tot mai mari și mulți își drămuiesc salariile și pensiile pentru a-și plăti întreținerea, facturile la gaze și electricitate, dar și pentru a-și asigura hrana pentru ei și familiile lor.

author avatar
Andrei Coman
417 afisari

7 COMENTARII

  1. CA DE OBICEI, PESTELE SE IMPUTE DE LA CAP SI SE BELESTE DE LA COADA……..IATA ,STIMATI CETATENI CUM ARATA SOLIDARITATEA…… DE CE O FAC ? FIINDCA POT !!!!!!!

    • Guvernu Roman cu Ciuca plagistul , propun bonuri de masa pentru cei ce raman fara bani , nu-i lasa sa moara ca trebuie exploarati , pana la ultimul roman in viata

  2. TRASATURA DE BAZA A POLITICII ROMANESTI ESTE GOLANIA LA CONCURENTA CU PROSTIA !,URMEAZA TRADAREA ! ,MINCIUNA !,HOTIA ,NESIMTIREA .
    S-AU DUS IN POLITICA LA CAPATUIALA , NEISPRAVITII,HAHALERELE ,NEPRICEPUTII,RATATII , TOATE SCURSURILE CE NU AVEAU UN CAPATAI ,IAR REZULTATELE ,DEZASTRULUI,FALIMENTUL ROMANIEI ESTE O REALITATE ,ACESTOR DERBEDEI NU LE PASA DE CEI MULTI CARE AU FOST SI INCA MAI SUNT TALPA TARII.

  3. În coșciug vor lua toate aceste măriri cu ei.
    Vedeaia-și pe toți la pușcărie pe viață construind din nou România.

  4. merita romanii , merita!
    au votat ca oile , sa traiasca ca oile !
    Au votat 300 parlamentari , sunt 460…
    Bugetul lor este crescut , al nostru scade.
    Cresc taxele
    La TV apare Petre Roman si Adrian Nastase , care dau lectii politice si economice … Uitam de Petrom , de siderrugie , de energie etc

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger