AcasăPoliticaS-au decis! Liberalii și-au definitivat echipa de conducere. Ce funcții au Bode...

S-au decis! Liberalii și-au definitivat echipa de conducere. Ce funcții au Bode și Motreanu – VIDEO

S-au decis! Liberalii și-au definitivat echipa de conducere. Ce funcții au Bode și Motreanu - VIDEO (sursa foto: captură video Facebook/PNL)

Mai-marii formațiunii în fruntea căreia se află premierul Ciucă au votat, vineri, 27 mai, noii ocupanți ai funcțiilor de conducere din cadrul PNL. Astfel că echipa de conducere a liberalilor a fost completată.

Consiliul Național al Partidului Național Liberal a fost organizat la Brașov. Astfel, Lucian Bode a fost ales, cu 606 voturi „pentru” – fiind anunțate și 40 de voturi anulate – în postura de secretar general al PNL-ului. Așadar, ministrul de Interne din Guvernul Ciucă ajunge în  postura de secretar general al PNL, funcție pentru care Bode nu a avut contracandidat.

Dan Motreanu a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte pe strategii politice, cu 736 de voturi „pentru” și 5 anulate. Orele trecute, s-a aflat că ministrul Energiei, Virgil Popescu, s-a retras din cursa pentru fotoliul de prim-vicepreședinte al partidului. Ceea ce i-a lăsat drum liber unicului candidat rămas în recenta cursă pentru această funcție.

Totodată, Virgil Guran a fost ales vicepreședinte, cu 459 de voturi „pentru”.

Ciucă: „Vremea luptelor interne a luat sfârşit”

La finele Consiliul Național al PNL, Nicolae Ciucă a apărut în fața reprezentanților presei alături de noul secretar general al PNL, Lucian Bode, dar și de cei doi prim-vicepreședinți ai formațiunii, Rareș Bogdan și Dan Motreanu, alegând să transmită un mesaj similar celui pe care îl dăduse recent președintele Iohannis, la un eveniment la care a fost prezent alături de liberali, cu prilejul împlinirii a 147 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal.

„Consider că este un moment foarte important să subliniem că acel aspect al luptelor interne, în interiorul PNL, a luat sfârşit şi aşa cum acum trei zile preşedintele ţării (…) Klaus Werner Iohannis a spus la Vila Florica, atunci când am sărbătorit ziua PNL, că vremea luptelor interne a luat sfârşit, mă alătur şi spun că într-adevăr, astăzi, PNL a dat dovadă de maturitate şi vremea luptelor interne a luat sfârşit”, a ales să menționeze Ciucă vineri, 27 mai.

342 afisari

4 COMENTARII

  1. Partidul Nulitatilor si Loazelor noii ocupanți ai funcțiilor de conducere din cadrul PNL.
    Presedintele Partidului , Loaza principala si analfabetul functional a spus ca important este să subliniem că acel aspect al luptelor interne, în interiorul PNL, a luat sfârşit , sun bani , euroi de furat din PNRR pentru toata Shatra

  2. Comentariul tău așteaptă moderare. Aceasta este o previzualizare; comentariul va fi vizibil după ce este aprobat.
    Șeful de la Cotroceni a „decretat” ca pensia (și salariile speciale) se acorda persoanelor speciale ale statului paralel și „este neprețuita, de neclintit și de neatins”….. Principiul de baza ( stabilit de la cel mai înalt nivel) statuat în aceste legi speciale este , ” câinele care mănâncă bine nu te musca”……..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Horoscop – duminică, 12 mai 2024. Vreţi să împăcaţi pe toată lumea, dar cu cineva tot veţi intra în conflict!

Conform astrogramelor realizate de astrologi pentru horoscopul de duminică, 12 mai 2024, nativii trebuie să ofere o mai mare grijă pe "casa comunicării".Tot mai...

Fermierii din Vrancea au ajuns la disperare. Bieţii oameni au crezut că rachetele anti-grindină alungă ploaia şi le-au atacat cu pietre! (VIDEO)

Mai mulți fermieri din Vrancea au atacat cu pietre și scânduri o stație de lansare a rachetelor anti-grindină, iar 10 dintre ei sunt cercetați...
proger