AcasăPoliticaS-au decis! Liberalii și-au definitivat echipa de conducere. Ce funcții au Bode...

S-au decis! Liberalii și-au definitivat echipa de conducere. Ce funcții au Bode și Motreanu – VIDEO

S-au decis! Liberalii și-au definitivat echipa de conducere. Ce funcții au Bode și Motreanu - VIDEO (sursa foto: captură video Facebook/PNL)

Mai-marii formațiunii în fruntea căreia se află premierul Ciucă au votat, vineri, 27 mai, noii ocupanți ai funcțiilor de conducere din cadrul PNL. Astfel că echipa de conducere a liberalilor a fost completată.

Consiliul Național al Partidului Național Liberal a fost organizat la Brașov. Astfel, Lucian Bode a fost ales, cu 606 voturi „pentru” – fiind anunțate și 40 de voturi anulate – în postura de secretar general al PNL-ului. Așadar, ministrul de Interne din Guvernul Ciucă ajunge în  postura de secretar general al PNL, funcție pentru care Bode nu a avut contracandidat.

Dan Motreanu a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte pe strategii politice, cu 736 de voturi „pentru” și 5 anulate. Orele trecute, s-a aflat că ministrul Energiei, Virgil Popescu, s-a retras din cursa pentru fotoliul de prim-vicepreședinte al partidului. Ceea ce i-a lăsat drum liber unicului candidat rămas în recenta cursă pentru această funcție.

Totodată, Virgil Guran a fost ales vicepreședinte, cu 459 de voturi „pentru”.

Ciucă: „Vremea luptelor interne a luat sfârşit”

La finele Consiliul Național al PNL, Nicolae Ciucă a apărut în fața reprezentanților presei alături de noul secretar general al PNL, Lucian Bode, dar și de cei doi prim-vicepreședinți ai formațiunii, Rareș Bogdan și Dan Motreanu, alegând să transmită un mesaj similar celui pe care îl dăduse recent președintele Iohannis, la un eveniment la care a fost prezent alături de liberali, cu prilejul împlinirii a 147 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal.

„Consider că este un moment foarte important să subliniem că acel aspect al luptelor interne, în interiorul PNL, a luat sfârşit şi aşa cum acum trei zile preşedintele ţării (…) Klaus Werner Iohannis a spus la Vila Florica, atunci când am sărbătorit ziua PNL, că vremea luptelor interne a luat sfârşit, mă alătur şi spun că într-adevăr, astăzi, PNL a dat dovadă de maturitate şi vremea luptelor interne a luat sfârşit”, a ales să menționeze Ciucă vineri, 27 mai.

342 afisari

4 COMENTARII

  1. Partidul Nulitatilor si Loazelor noii ocupanți ai funcțiilor de conducere din cadrul PNL.
    Presedintele Partidului , Loaza principala si analfabetul functional a spus ca important este să subliniem că acel aspect al luptelor interne, în interiorul PNL, a luat sfârşit , sun bani , euroi de furat din PNRR pentru toata Shatra

  2. Comentariul tău așteaptă moderare. Aceasta este o previzualizare; comentariul va fi vizibil după ce este aprobat.
    Șeful de la Cotroceni a „decretat” ca pensia (și salariile speciale) se acorda persoanelor speciale ale statului paralel și „este neprețuita, de neclintit și de neatins”….. Principiul de baza ( stabilit de la cel mai înalt nivel) statuat în aceste legi speciale este , ” câinele care mănâncă bine nu te musca”……..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger