AcasăPoliticaS-ar vedea actualul șef al ANAF-ului în funcția de ministru al Finanțelor?...

S-ar vedea actualul șef al ANAF-ului în funcția de ministru al Finanțelor? Ce spune Heiuș

Şeful ANAF a demisionat. Ce arată documentul publicat de Lucian Heiuş, odată cu demisia (sursa foto: Facebook/Heius Lucian Ovidiu)

Actualul președinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) nu ar spune „nu” în cazul în care i s-ar propune să preia postul de ministru al Finanțelor. În cazul în care rotația premierilor, așteptată să aibă loc în mai acest an, va implica și schimbarea unor portofolii între PSD și PNL.

Cel puțin asta reiese din răspunsul pe care l-a dat Heiuș unei întrebări pe acest subiect. Și anume, de la actualul șef al ANAF-ului s-a vrut să se afle, în contextul în care la nivelul PNL-ului, la un moment dat, când s-a discutat despre Ministerul Finanțelor, a fost vehiculat și numele său, Heiuș a fost întrebat dacă i s-ar propune această funcție ar accepta.

Orice om care lucrează în administrație sau care are o activitate politică își dorește să fie ministru. E firesc să aibă acest obiectiv”, a răspuns Heiuș, la Digi24.

Rocada premierilor ar urma să aibă loc în mai

La finalul anului trecut, premierul Ciucă spunea, răspunzând unei întrebări din partea presei, că rotația premierilor se va face, așa cum s-a convenit la nivelul Coaliției de guvernare, la finalul lunii mai.

„În acordul pe care l-am agreat atunci când s-a constituit Coaliția am convenit ca rotirea să se facă la finele lunii mai și se va face rotirea așa cum am agreat”, a declarat Nicolae Ciucă, în 29 decembrie.

author avatar
Andrei Coman
342 afisari

4 COMENTARII

  1. CIOLACU SI CIUCA DOCTORANZII MANDRIA ROMANIEI . CIOLACU VORBESTE MAI PUTIN SA NU I SE VADA PROSTIA . CIUCA NU MAI E NEVOIE , E DOBITOC DE-A BINELEA

    COALITIA LA ORDINUL SSASULUI , STATUL ESUAT SI FALIMENTUL ROMANIEI NICI CEAUSESCU N-A REUSIT SA FACA MAI BINE , SI L-ATI IMPUSCAT

    ROMANIA A INCAPUT PE MAINILE UNOR IMPOSTORI SI INCOMPETENTI , PROFESORI , DOCTORI INGNERI , SAVANTI DE RENUME DE KLOSET , CA PE TIMPUL LUI CEASCA
    DACA NU MAI RAU , DAR DE DATA ACEASTA ESTE EXCEPTIONAL , CU UN CONDUCATOR SSUPREM SSAS , NICI MACAR ROMAN ,
    VAI VOUA ROMANILOR CE ALEGETI UN VENETIC TRADATOR CONDUCATOR DE TARA SI POPOR

  2. Fereasca Dumnezeu ! un smeker si un panglicar , numai gura e de el . il intrebi una si bate campii , un ” specialist ” in vorbe . nu va face nimic nici cu omv si nici cu nimeni dintre marii evazionisti , o sa incearce sa prosteasca lumea cu cativa manelisti si cam atat . DATI-L AFARA CA PIERDETI VREMEA A CU EL !!!

  3. O ,nu.Daca ziceau se dl Peiu poate da dar asa ce sa facă la finanțe dacă a fost al fana.

  4. Societatea financiară specializată în toate domeniile de împrumut.
    Vă punem la dispoziție oferte adaptate la toate nevoile dumneavoastră de finanțare cu un credit personal și investim în proiectele dumneavoastră majore.
    Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele.
    Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto.
    Vă însoțim în finanțarea proiectelor dumneavoastră, cum ar fi construcția casei, a birourilor, a afacerii dumneavoastră sau a unui proiect care necesită finanțare externă.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumit: Email: poulaintherese4@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger