AcasăPoliticaS-a rupt lanţul de iubire între Cristian Popescu Piedone şi Marcel Ciolacu....

S-a rupt lanţul de iubire între Cristian Popescu Piedone şi Marcel Ciolacu. Replici tăioase între cei doi

sursa foto: captură video

După ce Marcel Ciolacu a lăsat de înţeles că va purta o discuţie cu Cristian Popescu Piedone pentru a-l convinge pe edil să renunţe la candidatura la Primăria Capitalei, primarul de la Sectorul 5 a precizat că nici nu se gândeşte la aşa ceva.

„Nu mă retrag şi nu negociez cu nimeni. Nu m-a sunat şi nu sun pe nimeni”, a afirmat Piedone.

Ciolacu s-a supărat pe prietenul lui

Liderul PSD a anunțat că nu mai negociază cu Cristian Popescu Piedone retragerea care să-i lase loc Gabrielei Firea în cursa pentru Capitală.

„Am încheiat orice dialog și orice ofertă pentru domnul Cristian Popescu Piedone. Eu am spus că trebuie să ne gândim la ce avem de construit pentru București, să nu încercăm să rămânem blocați în visele persoanale. Cu asta am încheiat”, a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă a avut o discuţie personală cu Cristian Popescu Piedone şi dacă îi va face o nouă ofertă, preşedintele PSD a răspuns că i-a transmis prin intermediul presei şi a subliniat că a terminat ce a avut de spus şi de transmis lui Piedone.

„Tot îi transmit sănătate. Eu am terminat ce am avut de spus şi de transmis domnului Cristian Popescu Piedone, am încheiat. Îi urez, din acest moment, sănătate”, a mai zis premierul.

Piedone îl ajută la prezidenţiale?

Întrebat dacă ar accepta o ofertă a lui Cristian Popescu Piedone pentru a ajuta la alegerile prezidenţiale, Marcel Ciolacu a reiterat că a încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone.

„Vedem la prezidenţiale.Vă rog frumos, am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru domnul Cristian Popescu Piedone.

Eu am spus că trebuie să ne gândim la ce avem de construit pentru Bucureşti, să nu încercăm să rămânem blocaţi în visele personale şi cu asta am încheiat”, a precizat el.

author avatar
Andrei Ștefan
273 afisari

6 COMENTARII

  1. sper sa castige Piedone
    Succes !
    nu mi se pare normal ca după ce doamna Firea a fost inlaturata ca si candidat sa fie repusa pe postura de candidat
    Adica ceva de genul uite Firea nu e Firea
    daca pierde i s-a cam terminat cariera politica doamnei Firea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger