AcasăPoliticaS-a lăsat cu o plângere oficială. PSD: ”Iohannis a încălcat Constituția! Și...

S-a lăsat cu o plângere oficială. PSD: ”Iohannis a încălcat Constituția! Și bunul-simț!”. Ce va face președintele?

S-a lăsat cu o plângere oficială. PSD: ”Iohannis a încălcat Constituția! Și bunul-simț!”. Ce va face președintele? (foto: Facebook)

Social-democrații nu lasă fără replică recentele declarații venite de la Cotroceni, în plină campanie electorală pentru parlamentarele din decembrie. Reprezentanții partidului condus de către Marcel Ciolacu s-au adresat Consiliului Național al Audiovizualului (CNA).

”Când ești POLITRUC, și nu președinte, trebuie să fii tratat ca atare. Prin urmare, astăzi am depus plângere la CNA prin care am solicitat ca Iohannis să vorbească pe spațiul electoral al PNL”, a anunțat chiar Ciolacu, miercuri după-amiază, pe Facebook.

Explicând, în câteva cuvinte, demersul PSD, liderul social-democraților l-a acuzat pe Klaus Iohannis de încălcarea legii supreme a statului – Constituția. ”Mesajele președintelui nu prezintă activități ale instituției prezidențiale, ci propagandă electorală de la cea mai înaltă tribună a statului român în favoarea PNL. Iohannis a încălcat Constituția! Și legea! Și bunul-simț! E timpul să mai și plătească. Inclusiv pe 6 decembrie, la vot!”, adaugă Ciolacu.

foto: Marcel Ciolacu/Facebook

Ce va face președintele?

Este de așteptată reacția șefului statului pe acest subiect, mai ales că în destul de scurtă vreme, la ora 18 mai exact, urmează să iasă în fața presei, într-o conferință pe care o va susține la Cotroceni, după ce în cursul zilei a avut o nouă ședință de evaluare pe tema gestionării epidemiei de COVID-19.

La discuțiile cu Klaus Iohannis au fost chemați premierul Orban, dar și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat.

author avatar
Cristina Stefan
726 afisari

3 COMENTARII

  1. Klaun va face ce a facut si pana acum; va continua sa calce in picioare Constitutia coloniei. Iar Ciolacu se va rezuma la a comenta aceste incalcari.

  2. Politruc cu scoala facuta la Comunisti, minte si limba de lemn la transul, atata poate

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger