AcasăPoliticaS-a iohannizat și Nicușor Dan! Primarul Capitalei a găsit vinovatul pentru lipsa...

S-a iohannizat și Nicușor Dan! Primarul Capitalei a găsit vinovatul pentru lipsa apei calde: FI-REA, FI-REA! – VIDEO

S-a iohannizat și Nicușor Dan! Primarul Capitalei a găsit vinovatul pentru lipsa apei calde: FI-REA, FI-REA!

Nemulțumit că încă nu și-a putut prelua prerogativele, ca urmare a celor peste 50 de contestații depuse de social-democrați, primarul ales al Capitalei –  candidatul susținut de PNL, USR și PLUS la alegerile din septembrie – a ieșit joi dimineață în fața presei cu un tir de acuza la adresa PSD-ului și a Gabrielei Firea. 

Nicușor Dan a ținut o conferință în stradă, mai exact în apropierea sediului instituției pe care o va conduce în următorii patru ani, acuzând ”șicanele penibile ale PSD-ului, prin care încearcă în mod iresponsabil să întârzie validarea candidaturii mele, preluarea mandatului de primar al Bucureștiului”, că în aceste apeluri ”sunt motive ridicole, se vorbește de fraudă electorală”, și că ”se cere prin ele, nici mai mult, nici mai puțin (…) decât reluarea alegerilor locale în București”.

Arată cu degetul spre Firea

Mai mult, Nicușor Dan a lăsat să se înțeleagă că dacă locuitorii Capitalei ar avea ceva de reproșat administrației locale la momentul de față, Gabriela Firea ar trebui să încaseze criticile, de vreme ce e încă primar în funcție.

”Din păcate, nu este foarte bine înțeles. În ultimele patru săptămâni, primarul Bucureștiului a fost Gabriela Firea, azi primarul Bucureștiului este Gabriela Firea și săptămâna următoare, care începe de azi, primarul Bucureștiului este tot Gabriela Firea. Dacă cineva are o problemă cu apa caldă, trebuie să întrebe pe primarul în funcție, Gabriela Firea, și nu pe mine. Este un primar care și-a abandonat mandatul, obligațiile legale”, a susținut Dan, declarația sa amintindu-le multora de săgețile trimise de la Cotroceni în direcția PSD-ului, în cadrul declarațiilor pe care le-a făcut președintele Iohannis în ultima perioadă.

Politicianul a criticat-o fățiș pe social-democrata care a condus în ultimii patru ani primăria Generală. ”Remarc lașitatea fostului primar PSD Firea care și-a pus subordonații să semneze aceste contestații și nu a semnat ea însăși, dacă chiar vrea să conteste rezultatul alegerilor. Vreau să mai remarc (…) răutatea și rea-voința unui personaj care a pozat ani de zile în întruchiparea virtuților creștine”, a mai afirmat Nicușor Dan.

Contestațiile în cauză urmează să fie analizate la începutul săptămânii viitoare, la Curtea de Apel București.

 

 

 

 

 

 

 

 

221 afisari

3 COMENTARII

  1. Baietii astia au numa kaka in cap, si umbla cu el crapat

  2. Lamentabil acest personaj . Discurs de”stradà” de analfabet functional nu de doctor în stiinte la Sorbonna !

    Vocabular de sapte clase prin corespondentà ! Coleg cu Laurentiu Baranga . Stupefiant !

  3. C.S-ule , omul nici nu si-a preluat mandatul , daca erai primar in locul lui Firea , ar fi dat vina pe tine , ce ti se pare incorect ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger