AcasăPoliticaS-a dat decizie! Renumărarea voturilor de la Sectorul 1, prelungită. Clotilde Armand...

S-a dat decizie! Renumărarea voturilor de la Sectorul 1, prelungită. Clotilde Armand disperă

clotilde armandS-a dat decizie! Renumărarea voturilor de la Sectorul 1, prelungită. Clotilde Armand disperă

Clotilde Armand disperă și este tot mai nervoasă, după ce renumărarea voturilor de la Sectorul 1 s-a prelungit cu 10 zile.

O decizie cu privire la renumărarea voturilor de la Sectorul 1 este așteptată la jumătatea lunii mai. Apoi urmează să se confrunte buletinele de vot cu procesele verbale.

Vestea că ancheta numărării voturilor a dat câștig de cauză lui Dan Tudorache (PSD) la Sectorul 1 i-a dat dureri de cap lui Clotilde Armand, care a trecut imediat la amenințări.

„Sunt atât de disperați cei din PSD că i-am decuplat de la contractele cu banii publici că nu mai știu ce să inventeze. Și folosesc acest caz pentru a nu desființa secția specială de execuție a magistraților creată de Dragnea și Tudorel Toader. Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1. Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți.”, a scris Clotilde Armand pe o rețea de socializare.

Daniel Tudorache, adevăratul primar al Sectorului 1

Aceasta ar fi pierdut cursa electorală, după ce polițiștii și procurorii din Operațiunea „Frauda de la Sectorul 1” au terminat renumărarea voturilor de la alegerile locale care au avut loc anul trecut. Se pare că Daniel Tudorache de la PSD are în favoarea lui peste 1.300 de voturi.

Dar renumărarea voturilor nu s-a încheiat. Polițiștii care participă la acest proces au nevoie se pare de mai mult timp, având în vedere că sunt foarte multe voturi de numărat, transmite Antena 3.

După ce se va încheia procesul de renumărare, este posibil ca urmărirea penală să înceapă și pe numele unor persoane. Unii saci cu buletine au fost depozitați în condiții nu tocmai corespunzătoare.

author avatar
Andreea Vlad