AcasăPoliticaS-a ales noul șef al USR PLUS București. Fostul ministru a câștigat...

S-a ales noul șef al USR PLUS București. Fostul ministru a câștigat detașat alegerile interne

USR PLUSS-a ales noul șef al USR PLUS București. Fostul ministru a câștigat detașat alegerile interne

Vlad Voiculescu este noul președinte al USR PLUS București. Fostul ministru al Sănătății a obținut 61,4% din voturi. Contracandidatul său, șeful Gărzii de mediu Octavian Berceanu, a fost votat de 37,9% dintre colegi.

Voiculescu a fost ales președinte al filialei USR PLUS București cu un număr de 1224 voturi, reprezentând 62% din voturile valabil exprimate. Un număr de 1.979 de membri USR PLUS București au participat la alegerile pentru conducerea organizației municipale care au avut loc pe parcursul a trei zile, în intervalul 26-28 iunie 2021, arată un comunicat USR-PLUS.

„Candidez pentru a continua ce am început. Urmează ani de construcție în care ne vom redefini împreună organizația și rolurile, în care vom continua ce am început bun și în care va trebui să schimbăm ce ne-a slăbit în trecut.”, scria Vlad Voiculescu pe Facebook, vineri, 25 iunie.

USR și PLUS au fuzionat

În cadrul alegerilor au fost aleși și membrii Biroului Municipal București al USR PLUS care vor asigura conducerea organizației alături de președintele Vlad Voiculescu, respectiv: Claudiu Năsui – prim-vicepreședinte, Cristina Prună – vicepreședinte, Diana Buzoianu – vicepreședinte, Simona Spătaru – vicepreședinte, Ștefan Pălărie – vicepreședinte, Silvia Dinică – vicepreședinte, Radu Mihaiu – vicepreședinte, Denisa Neagu, Alexandru Dimitriu, Adina Săniuță, Mihaela Ciocoiu, Mihnea Jida, Tudor Pop, Dragoș Radu.

Alegerile au avut loc după ce în primăvara fuziunea USR și PLUS a fost aprobată de instanță. În această perioadă au loc alegeri în filialele USR PLUS, miza principală fiind desemnarea delegaților la Congres.

author avatar
Andreea Vlad
405 afisari

2 COMENTARII

  1. Incredibil, cat de prost sa fii sa votezi cel mai prost ministru din toate timpurile?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger