AcasăPoliticaS-a aflat strategia! Ciolacu: PSD va merge la Cotroceni cu o propunere...

S-a aflat strategia! Ciolacu: PSD va merge la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru – VIDEO

După ce s-a aflat, la finele recentei ședințe a conducerii PNL-ului, convocate pe fondul depunerii mandatului de către premierul desemnat Ciucă, faptul că liberalii au decis flexibilizarea mandatului de negociere, liderul PSD a anunțat strategia partidului. S-a aflat că social-democrații intenționează să meargă la Cotroceni, la discuțiile cu șeful statului, cu o propunere de premier.

”Eu vă anunţ că am terminat cu colegii mei (…) cele 100 de priorităţi pentru români, atât pe perioadă scurtă cât şi medie şi de la aceste lucruri vom porni discuţiile pe care o să le avem cu PNL sau USR”, a declarat Ciolacu, în dimineața zilei de miercuri, 3 noiembrie.

Politicianul aflat la șefia formațiunii social-democrate a mai subliniat un aspect. ”PSD nu va intra în negocieri sau în discuţii sterile privind ministerele sau… întâi stabilim programul de guvernare, care sunt prioritățile și pe urmă vom avea discuții pe implicații, în funcție de specialiștii fiecărui partid”, a completat Ciolacu.

Liderul social-democraților: PSD este dispus să îşi asume actul de guvernare

Față de precedentele două runde de consultări, convocate după ce a trecut moțiunea de cenzură depusă de PSD, pas ce a dus la demiterea Guvernului Cîțu, de această dată social-democrații vor merge cu o nominalizare de prim-ministru. ”PSD va merge la Palatul Cotroceni cu o propunere de prim-ministru”, a punctat, miercuri, Marcel Ciolacu.

Liderul social-democrat nu a dezvăluit numele propunerii de premier cu care se intenționează să se meargă la sediul Președinției. ”PSD este dispus să îşi asume actul de guvernare, să reușim să scoatem România din criza în care a fost trimisă de către guvernările de dreapta (…) Cred că acest bâlci, de două luni de zile, cu desemnări de prim-miniştri, ştiind că nu vor trece, cu programe de guvernare, cu rezoluţii în timpul nopţii, care nu au nicio legătură cu problemele românilor, cred că este cazul să înceteze”, a susținut Ciolacu.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger