AcasăPoliticaS-a aflat! Simion a dezvăluit ce propune AUR: „Nicio pensie din România...

S-a aflat! Simion a dezvăluit ce propune AUR: „Nicio pensie din România să nu fie peste nivelul…”

(sursa foto: Facebook/George Simion)

George Simion a dezvăluit ce propune partidul pe care-l conduce cu privire la pensii. Șeful Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a vorbit despre pensiile speciale și despre un proiect legislativ al formațiunii în fruntea căreia se află deputatul.

Propunerea partidului este ca nicio pensie din România să nu fie peste nivelul salarial al șefului statului – a anunțat Simion, la Realitatea Plus.

Propunerea noastră de tăiere a pensiilor speciale este în felul următor: nicio pensie din România să nu fie peste nivelul președintelui statului. Ce pensie este peste nivelul salarial al președintelui statului să fie impozitată cu 90%. Este proiectul nostru legislativ. Soluția nu este creșterea procentuală a tuturor pensiilor cu un procent, pentru că o să ajungi să dai unui pensionar care câștigă 13.000 de lei – 1.300 de lei, și unuia care câștigă 1.300 de lei – 130 de lei cu care nu are ce să facă.

La începutul acestei sesiuni venim cu propunerea unui proiect de țară pe următorii 10 ani, pe fiecare domenii în parte, avem specialiștii care să susțină aceste măsuri”, a susținut Simion, citat de realitatea.net.

Ce anunțase recent Ciolacu: Când mărim pensiile, mărim la toată lumea

Pe de altă parte, în cursul săptămânii trecute, liderul PSD, partid aflat în actuala coaliție de guvernare, vorbise, de la Craiova, despre subiectul creșterii pensiilor.

„Am spus, nu e prima oară (…), trebuie să plecăm de la un 10% categoric. Când mărim pensiile, mărim la toată lumea, şi cei care au pensii mai mici, şi cei care au pensii mai mari”, a susținut în primă fază Marcel Ciolacu, joi seară.

„Părerea mea că trebuie găsită calea… cum am găsit când am intrat la guvernare acel program pe care le-am lucrat împreună cu doamna Olguţa Vasilescu, în care la anumite zone, la peste trei milioane şi jumătate dintre pensionari am venit şi cu acele ajutoare (…) pe o perioadă, mai ales perioada de iarnă, şi se vede cât de bine au venit”, a adăugat apoi președintele PSD.

author avatar
Andrei Coman
839 afisari

4 COMENTARII

  1. Numai prostii debitează garoiul.
    EL TREBUIE SĂ SPUNĂ, CLAR, CĂ DESFIINȚEAZĂ PENSIILE SPECIALE ȘI INTERZICE PENSIONAREA ÎNAINTE DE 65 DE ANI. FĂRĂ LIFTE PARAZITE ȘI NENOROCITE CARE SE „PENSIONEAZĂ” LA 45-50-55-60 DE ANI.
    NU, TOȚI LA 62-65 DE ANI, ÎN FUNCȚIE DE GEN.
    PENSIA SĂ FIE PE BAZĂ DE CONTRIBUTIVITATE!!!

    Abia atunci va avea credibilitate.

  2. gargara securista pina fraieresc prostii sa-i voteze . am vazut cu mintia ce-au facut , o comisie care valoreaza zero . du-te si filmeaza cu telefonul simioane , cam atata stii .

  3. Omul face ce poate, nimeni nu a propus o lege mai bună, iar dreptatea pură va fi în rai, aici sunt posibile doar legi bune, ca cea pe care o propune AUR.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger