AcasăPoliticaS-a aflat! PSD a semnat un acord cu Ponta - VIDEO

S-a aflat! PSD a semnat un acord cu Ponta – VIDEO

Marcel Ciolacu a dat detalii despre alianța post-electorală

Cu doar câteva zile, practic, înainte de alegerile locale din 27 septembrie a ajuns la urechile opiniei publice faptul că social-democrații au ajuns la un acord cu partidul condus de către Victor Ponta, Pro România. Înțelegerea politică are legătură cu această cursă electorală.

Mai exact, cu ceea ce se va întâmpla după scrutinul de duminică. Detalii în această privință a furnizat chiar liderul PSD, Marcel Ciolacu, aflat în județul Argeș, mai exact la Pitești. ”E pentru prima oară, de 30 de ani, când decizia a fost ca fiecare organizație să-și facă singuri alianțele locale. Cu adevărat, acum câteva zile am semnat cu Victor Ponta un acord de creare de majorități la consiliile județene, consiliile locale, un fel de acord post-electoral”, a afirmat Ciolacu, avându-i alături pe președintele PSD Argeș, Ion Mînzină, și pe președintele PSD Pitești, Cristian Gentea.

Totodată, liderul PSD a amintit de faptul că zilele trecute Comitetul Politic Național – fostul Comitet Executiv – a decis ca formațiunea să meargă singură la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Recent, Ciolacu sublinia că un considerent important în luarea deciziei de a nu încheia vreo alianță electorală în perspectiva scrutinului de la finele anului a constituit-o tocmai decizia de a nu stabili o astfel de înțelegere politică pentru localele din 27 septembrie.

237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger