AcasăPoliticaS-a aflat, pe surse: Pas de ultimă oră, de la Cotroceni, în...

S-a aflat, pe surse: Pas de ultimă oră, de la Cotroceni, în criza din Coaliție! S-a aflat după ce Cîțu a discutat deja cu Iohannis

Pe măsură ce s-a aflat, oficial, că Florin Cîțu a fost, luni la prânz la Cotroceni, pentru a discuta față în față cu Klaus Iohannis, pe tema crizei guvernamentale, întrevederea nefiind urmată, însă, de vreo comunicare oficială din care să reiasă vreo concluzie a acestui dialog dintre președinte și premier, s-a mai aflat o informație importantă.

De această dată pe surse. Și anume că în cursul zilei de marți ar urma să ajungă la Cotroceni și cei doi lideri ai USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, pentru a discuta cu șeful statului. Totul după ce, potrivit unor surse citate de Digi 24 și preluate de știripesurse.ro, președintele i-ar fi sunat pe co-președinții USR PLUS.

Vestea, care vine, deocamdată, pe surse, vă spuneam, s-a aflat după ce recent, pe fondul reproșurilor USR PLUS la adresa lui Cîțu și al tensiunilor de la nivelul Coaliției, liderii formațiunii politice amintite s-au plâns public de faptul că primul om în stat nu le-a răspuns la telefon.

Pe de altă parte, tot pe surse s-a aflat că miniștrii USR PLUS ar putea să își anunțe demisiile din Guvernul Cîțu chiar în cursul acestei seri. Rămâne de văzut dacă acest pas va fi făcut, până la urmă, mai ales că ar veni pe fondul moțiunii de cenzură la care au făcut trimitere în ultimele zile cei de la USR PLUS, care au susținut în repetate rânduri că îl vor plecat pe Florin Cîțu de la Palatul Victoria.

author avatar
Andrei Coman
973 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger