AcasăPoliticaS-a aflat! Doi domni parlamentari români merg în Africa, la Forumul Femeilor!...

S-a aflat! Doi domni parlamentari români merg în Africa, la Forumul Femeilor! Nu oricum, ci la business class/ Câte mii de euro costă biletele

(sursa foto: Facebook/Camera Deputaților)

O dezvăluire cel puțin interesantă vine despre doi domni, aleși ai neamului, care urmează să ajungă tocmai până în Africa, în octombrie, pentru a participa la un forum al Femeilor Parlamentare, pe tema egalității de gen.

Ce evenimente se mai află pe agenda parlamentarilor din România? Ei bine, doi parlamentari români, bărbați, urmează să meargă în Africa, la Forumul Femeilor Parlamentare, potrivit lumeapolitica.ro. Dar nu oricum, ci călătorind la „clasa business”.

Ce parlamentari români merg la forum

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a aprobat, în urmă cu mai bine de două săptămâni, pe 13 septembrie mai precis, deplasarea a patru persoane în Rwanda. Potrivit sursei citate, motivul îl reprezintă adunarea Uniunii Interparlamentare, realizată în colaborare cu Parlamentul din Rwanda.

E vorba de un eveniment al cărui principală temă o reprezintă egalitatea de gen. La care urmează să fie prezenți nu unul, ci trei deputați români. O doamnă și doi domni. Pe lângă Elena Dinu (PSD), alți doi parlamentari – Silvian Nicu Macovei (PSD) și Adrian Miroslav Merka (Minorități) – urmează să meargă la acest forum, potrivit sursei citate. La fel și o consilieră.

Costurile biletelor de avion

sursa foto: lumeapolitica.ro

Ce amănunt interesant s-a mai aflat în legătură cu această deplasare a parlamentarilor români tocmai până în Africa? Acela că, potrivit sursei citate, Biroul Permanent a considerat că aleșii nu pot să călătorească decât la clasa business pentru Forumul Femeilor.

Drept urmare, au rezervat bilete pe ruta București – Amsterdam – Kigali, la ducere și Kigali – Nairobi – Amsterdam – București, la întoarcere. Iar costul acestora este de aproape 7000 de euro, pentru fiecare membru al delegației, notează sursa menționată.

author avatar
Andrei Coman
594 afisari

6 COMENTARII

  1. Super cool….mergi pe gratis undeva in „misiune” faci sex gratis stai capra…si pleci cu buzunarele pline de diamante…dar te cam ustura fundul vreo cativa ani

  2. Autorul face parte din categoria Andrei-Andrele, clubul „funcționalilor” din născare de la național.ro și este foarte nervozat cu nervii degetelor butoneziere că ăia nu merg la bou-vagon, tovarăși !

  3. Normal că merg la business class, ce-oți vrea, mă, să-și așeze fundurile pe scaune de economic, ca prostimea? Sunt parlamentari, mă, adică persoane de valoare ridicată, care au jurat să apere România „așa să-i ajute Dumnezeu!” Păi, o apără, adică nu-și strică imaginea la grămadă cu proștii care le plătesc biletele. Și salariile de 15000 pe lună. Și indemnizațiile de birou, secretară și mașină. Și cazările. Și masa la Casa Poporului, la juma’ de preț față de de săracii ăia tâmpiți care-i plătesc. Și deplasările în teritoriu, de miercuri până luni. Și costumele de 3000 de lei bucata. Și ceafa grasă ca un cur. Și burta cât o cifă.
    Cum să zboare, mă, la economic, ați luat-o razna??

  4. Si aia doi,ce sunteti ba ? Nr. 1 sau Nr. 2 ? Ce ” cautati ” la femei ? Mai vinovati sunt fripturistii care le-au aprobat plimbarile.Pt.abonamentele elevilor nu se gasesc bani. Pt. limbarile moftangiilor,berechet.Ti-ai dreacu cu Ciolacu,cu Grindeanu si ceilalti acoperiti,in ” slujba poporului „.

  5. Esti suparat ca nu te-au luat si pe tine la dat la buci,hotule de ziarici!Ai cu ce?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger