AcasăPoliticaS-a aflat de ce au fost seful ANAF si ministrul Finantelor in...

S-a aflat de ce au fost seful ANAF si ministrul Finantelor in sedinta, la Guvern

O data ce prima intrevedere de pe agenda zilei de luni a premierului a fost cea cu ministrul Stefan, de la Finante, cu seful ANAF, dar si cu reprezetanti ai Comisiei Nationale de Prognoza, intrebat in legatura cu aceasta sedinta, premierul a oferit cateva detalii.

Totul, la finele unei alte intruniri la care a luat parte Sorin Grindeanu, de aceasta data la Parlament, si anume cea a Coalitiei, in care s-au decis pasii remanierii lui Daniel Constantin.

Concret, premierul a precizat ca a fost o „intalnire obisnuita de lucru, v-am spus ca o sa am aceste intalniri saptamanal, pe doua domenii al ANAF si al Ministerului Finantelor, si al fondurilor europene, unde monitorizez progresul pe care-l facem”. Totodata, Grindeanu a precizat ca a vrut sa afle de la responsabilii in materie care este stadiul implementarii celor 14 propuneri de imbunatatire a colectarii tazelor si impozitelor, masuri despre care se stie deja de saptamani bune ca au ca termen de aplicare data de 15 aprilie.

Avand in vedere ca a invocat evaluari, intrebat daca se pune problema sa-l schimbe pe seful de la Finante, pe fondul zvonurilor vehiculate in ultima vreme in spatiul public, cum ca n-ar fi tocmai multumit de activitatea acestuia, Grindeanu a raspuns sec: „nu comentez zvonuri”.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
368 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger