AcasăPoliticaDan Barna, chemat la Antifraudă! Liderul USR trebuie să explice „combinațiile” cu...

Dan Barna, chemat la Antifraudă! Liderul USR trebuie să explice „combinațiile” cu fonduri europene

Dan Barna, chemat la Antifraudă!Dan Barna, chemat la Antifraudă! / Sursa FOTO: Facebook.com

Dan Barna, chemat la Antifraudă! Este știrea zilei, de breaking-news. Liderul USR trebuie să explice în fața procurorilor antifraudă „combinațiile” cu fonduri europene făcute înainte de a intra în politică!

Fostul candidat la prezidențiale, din partea USR PLUS, a anunțat singur că trebuie să dea cu subsemnatul la Departamentul de Luptă Antifraudă.

„Am spus în numeroase interviuri că sunt complet disponibil și vreau să clarific orice chestiune legată de activitatea antreprenorială pe care am desfășurat-o înainte. Am primit o invitație de la DLAF pentru, și citez, „«furnizarea informațiilor pe care le dețineți»”, susține Barna, via Facebook.

Dan Barna, chemat la Antifraudă! „Am solicitat chiar eu acest lucru”

Dan Barna susține că se bucură de șansa primită, aceea de a le vorbi procurorilor antifraudă despre afacerile cu fonduri europene derulate în trecut. De altfel, liderul USR insistă că de mai multă vreme își dorea o „audiență” la DLAF.

„Era foarte bine dacă această invitație nu s-ar fi lăsat atât așteptată. am solicitat chiar eu acest lucru încă din campania de la prezidențiale din 2019. Atunci, din păcat, s-au speculat enorm de multe neadevăruri în spațiul public” (dan barna).

În același mesaj transmis pe Facebook, Dan Barna spune că speră ca odată cu această invitație, „pe care o voi onora cu încredere, să se lămurească toate aspectele. Verificarea începută în campania electorală să își încheie parcursul și să scurteze drumul adevărului către lumină. Adevărul, onestitatea și transparența au caracterizat întreaga mea carieră în politică și înainte. Iar prezența mea la DLAF este exact garanția că asta nu este un slogan, ci un crez”.

În octombrie 2019, Rise Project publica o anchetă despre Dan Barna, prezidențiabil la acel moment. „Șeful USR, partidul care a inițiat campania #FărăPenali, este supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE”, scriau, la acea vreme jurnaliștii Rise Project.

Citiți și: Fondurile europene ale lui Barna, voturi zburate din coșul USR

author avatar
Andrei Coman
342 afisari

5 COMENTARII

  1. La aeroport o cloaca de interese și combinații!!!
    Aeroportul este in litigiu cu proprietarul unei parcări ce se construiește fix in aeroport!
    In timp ce Viorel tanase director adjunct la aeroport ar trebui sa se ocupe de construcția de parcări, el își angajează fiica fix la privat și trece cu vederea construcția ilegală ca și cum nu ar exista!!!
    Bun venit in România!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger