AcasăPoliticaS-a aflat cine ar putea fi candidatul PSD la prezidențiale. Numele rostite...

S-a aflat cine ar putea fi candidatul PSD la prezidențiale. Numele rostite de vicepremierul Grindeanu – VIDEO

S-a aflat cine ar putea fi candidatul PSD la prezidențiale. Numele rostite de vicepremierul Grindeanu - VIDEO

Chiar dacă mai sunt aproape doi ani până la viitorul scrutin în care va fi ales ocupantul fotoliului de la Cotroceni, subiectul alegerilor prezidențiale ajunge, din când în când, în atenție.

De această dată, Sorin Grindeanu, vicepremier și ministrul Transporturilor și Infrastructurii în Executivul Ciucă, a fost politicianul care a vorbit despre acest subiect, răspunzând unor întrebări în această privință. Prim-vicepreședintele PSD a ținut să spună că nu are în vedere o astfel de candidatură, la viitoarele prezidențiale. În schimb, a adus în atenție mai multe nume de potențiali candidați din partea PSD-ului la scrutinul pentru Cotroceni. Între ele, pe cel al liderului PSD, Marcel Ciolacu.

Exclus (să candideze la prezidențiale -n.red), sunt alți colegi care sunt mult mai potriviți decât mine. Sunt mulți. Președintele partidului, îl avem și pe domnul Rafila, avem pe doamna Firea”, a spus Grindeanu, luni seară, la Antena3.

Întrebat dacă Mircea Geoană ar fi o posibilă variantă, Sorin Grindeanu a menționat în primă fază că actualul secretar general adjunct al NATO nu e membru al PSD. „Nu știu dacă va dori, deși (…) vorbesc destul de des cu dl Geoană poate fi de asemenea un candidat redutabil, care să câștige alegerile”, a susținut Grindeanu.

Grindeanu: „Marcel Ciolacu va fi un foarte bun prim-ministru”

Pe de altă parte, Grindeanu a negat și varianta că ar putea fi viitorul premier, la rotativa de anul viitor, ministrul subliniind că PSD-ul a decis să-l nominalizeze pe liderul partidului, Marcel Ciolacu, pentru această postură.

„Există o singură decizie în PSD și a fost luată în toamna anului trecut și votată în unanimitate, ca Marcel Ciolacu să fie propunerea PSD (de premier din 2023 – n.red.) și așa va fi”, a spus Grindeanu, acesta adăugând că „Marcel Ciolacu va fi un foarte bun prim-ministru”.

551 afisari

11 COMENTARII

  1. desi nu iubesc nici pnl -ul, nici usr-ul , nici aur-ul,nici…., mai lasati ma si voi cu Firea si Ciolacu….deci , nu avem prezidentiabili . iar nea Ciuca , sa invete sa citeasca cursiv , sa nu mai transpire cand scoate doua vorbe pe -gaura gurii-…

    • Pleaca un mut, cu mici capacitati de comunicare, vine un alt mut scremut in comunicare.
      Imaginati – va cum va comunica la o intalnire oficiala sau internationala…
      Ne facem dracu de ras.

  2. CENZURA PE SITE-eul PUPIN CURISTILOR ZIARE.COM , LINGAI IN CUR A CELOR CE-I PLATESC , ADICA A CLASEI POLITICE ACTUALE , JEFUITORII ROMANIEI
    ZOAIE.COM SUNT NISTE JEGURI DE COPISTI ANALFABETI , INCOMPETENTI , SI RETARDATI CE SPUN CA SUNT JURNALISTI . ACESTE JEGURI FAC DE RUSINE JURNALISMUL SI MASS MEDIA ROMANEASCA

  3. Ziare.com UN SITE CE INSTIGA LA URA , CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI , JEGURI PATENTATE , PLEAVA JURNALISMULUI DE CEA MAI JOASA SPETA , COLABORATORI VIERMANOSI , DEJECTII UMANE .GUNOAIE INFECTE
    SLUGILE CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE . FALSI JURNASITI DE PE ZOAIE.com.
    FTVNG zoaie.com !

  4. Ziare.com UN SITE CE INSTIGA LA URA , CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI , JEGURI PATENTATE , PLEAVA JURNALISMULUI DE CEA MAI JOASA SPETA , COLABORATORI VIERMANOSI , DEJECTII UMANE .GUNOAIE INFECTE
    SLUGILE CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE . FALSI JURNASITI DE PE ZOAIE.com.
    FTVNG zoaie.com !

  5. ursu spune:
    3 MAI 2022 LA 10:19
    Mai grav este ca Romania este condusa de un individ iohanis NEROMAN , rudimentar mercenar fara demnitate si sentimente umane care, cu sprijinul stapanilor sai din mafia externa ce l-au pus in functie , a acaparat tot , guvernul, parlamentul , justitia ,presa/tv, institutiile de forta, ce-i sunt aservite , prin care manipuleaza si supune multimea saracita si lipsita de orice perspectiva , tara fiind indatorata prin imprumuturi aberante de zeci de miliarde de euro dati tribut la stapanii lui externi , deposedata de industrie , economie , resurse minerale ,energetice , fiind doar colonie furnizoare de sclavi si eventual teatru de razboi si carne de tun !!!!

  6. Se știe clar că PSD va ieși la înaintare cu Prostălăul – recte, Mircea Geoană, mare mahăr pe la NATO, omul amerlocilor – Muiannis II, în varianta pesedistă!

  7. Ministrul Alexandru Rafila ar fi o propunere excelenta a PSD pentru Presedintia Romaniei. Pe locul doi ar merge domnul Marcel Ciolacu si pe trei Sorin Grindeanu.

  8. grindeanu a primit o fituica de la sri adica o nota informativa si a citit-o
    urmeaza si alti pufuleti de papat
    grindeanu&tudose&firea&licu&dincu&ciolacu etc=sri stie gheneralul ciocarlan
    geoana e prostanac,nu se pune la socoteala,doar bunicutza ion ilici iliescu l-a „botezat”

  9. toate numele vanturate indiferent de partid sint niste gunoaie umane . numai prin frauda pot ajunge . fac pariu pe orice ca lumea nu agreaza pe nimeni. ma refer la oamenii obisnuiti nu cei mufati la teava cu bani de furat . ciolacu premier ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger