AcasăPoliticaSondaj CURS. PSD, scor dublu față de PNL și USR! / Cu...

Sondaj CURS. PSD, scor dublu față de PNL și USR! / Cu cine pot face alianță social-democrații pentru o majoritate parlamentară

vot

La câteva zile de la aflarea rezultatelor unui sondaj INSCOP, în care Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) apărea pe locul doi, după PSD și înainte de PNL – VEZI AICI, s-au aflat rezultatele unui sondaj CURS. Și în această cercetare sociologică PSD-ul apare primul la nivel de rezultat, după cum se poate observa din cifrele prezentate mai jos, în timp ce PNL-ul figurează pe locul doi, iar AUR-ul pe trei.

Formațiunea în fruntea căreia se află Marcel Ciolacu, Partidul Social Democrat, ar fi prima opțiune a românilor, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare – indică un sondaj CURS de dată recentă, realizat la nivel național, în perioada 22 – 29 ianuarie 2022.

Răspunsurile la o întrebare-cheie

La întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare, dumneavoastră cu ce partid ați vota?” răspunsurile participanților la sondaj au indicat următoarele:

  • PSD – 35%
  • PNL – 17%
  • AUR – 16%
  • USR – 10%
  • UDMR – 5%
  • PMP – 4%
  • PPU-SL – 4%
  • FORȚA DREPTEI – 3%
  • PRO ROMÂNIA – 2%
  • ALIANȚA PENTRU PATRIE – 2%
  • ALTUL – 2%
sursa foto: CURS

Conform sursei citate, a fost vorba despre un sondaj făcut în perioada 22 – 29 ianuarie 2022, cu 1003 respondenţi, persoane în vârstă de 18 ani şi peste, prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing).

„Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3,1% la un nivel de încredere de 95%”, s-a mai precizat în privința acestui sondaj.

MAI MULTE DETALII despre acest sondaj AICI

521 afisari

11 COMENTARII

  1. fleacuri , psd nu are 35 la suta cum n-am eu 35 de milioane . este dorinta serviciilor secrete in acest sondaj nu a oamenilor . fratia hotilor din psd si pnl nu este pe placul romanilor . le este frica de aur , si inventeaza facaturi .

    • IMPORTANT ESTE SĂ DISPARĂ LEGEBISTOIZII ȘI HOLERA GALBENĂ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Totuși, ceva ar putea să crescă ciuma roșie. Dacă ar ști s profite de idioțenia unora ca Cuțu și plăvanul…. Dar nici ei nu au cu cine, aia-i! cu Ciolanu, Dîncu nu faci treabă,

  2. PNL si USR sunt GROPARII țării din ultimii 2 ani! Pe toate planurile! Si faptele sunt extrem de grave. Se numesc CRIME LA ATI! Este fața morbidă a țării pe timp de 2 ani.
    Auzi la ei! Peste 60 de mii de crime! Saci negri, remdesivir, kaletra, samd
    Statul eşuat şi needucat pas cu pas.
    Vă doresc alunecare plăcută la gunoiul istoric al țării noastre!
    AUR LA PUTERE! ALTFEL NU SE MAI POATE! SPER CĂ ROMÂNII S-AU TREZIT PENTRU ÎNCĂ 100 DE ANI, ALTEL AR FI DEGEABA LUPTA!
    PSD trebuie să-şi facă reformă din rădăcini. Trebuia de multă vreme. Ce este acum în PSD se numește „lungeşte-mi Doamne zilele”!
    Încercați să nu vă faceți părtași la crime, pentru că puterea banului pare că v-a acaparat demult!
    ALTFEL, tot alunecarea vă aşteaptă!

  3. Stapanii Romaniei , macron , merkel , rutte , i-au dat ordin lui johanis la summitul de la sibiu , sa faca din psd care la acea vreme avea 40 % o carpa asemenea pnl , astfel multinationalele pe care le reprezentau sa nu aiba nici o emotie ca li se umbla la profituri . primul pas a fost fraudarea alegerilor si imediat arestarea lui dragnea .urmatorul pas a fost aducerea in fruntea psd a unei conduceri securiste obediente in frunte cu ciolacu . la aceasta ora nu exista nici o deosebire dintre psd si pnl , asta pentru cine nu pune botul la teatrul lor . amandoua partide sint in genunchi in fata stapanilor lor si se calca in picioare pentru cine sa mai dea plocoane la mai marii zilei , pentru sustinere . inutil sa mai spun ca atat psd si pnl sint dusmanii romanilor si a Romaniei . cine nu crede sa se uite in facturile la energie .

  4. Ori ca e Ciuma Rosie ori ca e Holera Galbena, toti vin la ciolan, dar cel mai bine ar dispărea amândouă ca au îmbonavit acut Romania în ultimii 31 de ani!!

  5. PSD poate lua mult ca ei au asta cu valoarea sociala cu ajutorul gloatei și acolo cresti.

  6. CURS e o sCURSurā, unii dintre cei mai jegosi falsificatori de sondaje. De ani de zile falsificā āstia, cine crede fācāturile astora e un dobitoc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger