AcasăPoliticaS-a aflat calendarul alegerilor din acest an. Ciolacu a făcut anunțul: „În...

S-a aflat calendarul alegerilor din acest an. Ciolacu a făcut anunțul: „În coaliţie am stabilit foarte clar” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Când vor avea loc alegerile din acest an? Premierul Ciolacu a anunțat calendarul pentru prezidențale și parlamentare, care a fost stabilit în coaliția de guvernare, formată din PSD și PNL.

Mai exact, premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri seară, 28 februarie, că în coaliţia de guvernare s-a stabilit ca alegerile prezidenţiale să aibă loc pe 15 şi 29 septembrie, iar alegerile parlamentare pe data de 8 decembrie.

Ciolacu: „În coaliţie aşa am stabilit”

Ciolacu – șeful Guvernului și al PSD-ului – a fost întrebat, la România TV, dacă sunt „bătute în cuie” datele pentru alegeri. Iar liderul social-democrat a anunțat datele stabilite la nivel de coaliție.

În acest moment, în coaliţie am stabilit foarte clar: sunt alegeri comasate locale cu europarlamentare pe data de 9 iunie, pe data de 15 septembrie şi 29 septembrie – alegerile prezidenţiale, turul unu şi turul doi, şi pe data de 8 decembrie avem alegerile generale, pentru Parlamentul României.

În coaliţie aşa am stabilit. Urmează şi PNL să treacă aceste date, cred că duminică, prin votul din interiorul partidului”, a anunțat Marcel Ciolacu.

Premierul a precizat că Guvernul va da o ordonanţă de urgenţă, care va fi trimisă la Parlament, „să devină lege, cu tot ce implică aceste alegeri”.

author avatar
Andrei Coman
168 afisari

1 COMENTARIU

  1. nude era psd si ciolacu inainte de a fi numit prim-ministru ? ce functie a ocupat acest cimplac la camera deputatilor? siktir ciolacule ,ca ai facut cu atata BANET ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger