AcasăPoliticaRuptură în PNL! Premierul Nicolae Ciucă, nemulțumit de Florin Cîțu. Replică tăioasă...

Ruptură în PNL! Premierul Nicolae Ciucă, nemulțumit de Florin Cîțu. Replică tăioasă către liderul liberal

nicolae ciucaRuptură în PNL! Premierul Nicolae Ciucă, nemulțumit de Florin Cîțu. Replică tăioasă către liderul liberal

Sunt tensiuni în PNL, după ce președintele formațiunii politice Florin Cîțu a cerut o evaluare a miniștrilor din Cabinetul Ciucă.

Nicolae Ciucă a respins ideea unei remanierii și a evaluării anunțate de Florin Cîțu la partid și a accentuat că evaluarea miniștrilor e făcută de premier. „Până acum nu am făcut o evaluare care să poată fi făcută public. Când voi face evaluare, o voi face cu fiecare ministru în parte”, spunea premierul marți.

Premierul i-ar fi dat și o replică tăioasă liderului liberal în scandalul remanierilor. „Nu porni un război pentru că la război mă pricep”, i-a spus Nicolae Ciucă lui Florin Cîțu.

Cîțu susține că are susținerea PNL

Florin Cîțu a explicat marți, la Parlament, motivul pentru care miniștrii cabinetului Ciucă vin, rând pe rând, să dea raportul în fața liderilor Coaliției: „Eu nu vreau să spun că sunt nemulțumit! Sunt îngrijorat! Nimeni nu a vorbit de remaniere! Eu vorbesc de evaluare iar cei care vor face mai bine vor face mai bine!”

Președintele PNL a spus miercuri, întrebat de jurnaliștii de la Parlament despre relația cu premierul în contextul declarațiilor contradictorii privind evaluarea miniștrilor, că „nu există nicio ruptură”. Remaniere „este atributul constituțional al premierului, punct. Dar miniștrii, premierul, sunt susținuți de PNL”, a mai declarat Florin Cîțu.

author avatar
Andreea Vlad