AcasăPoliticaRuptură în PNL! Premierul Nicolae Ciucă, nemulțumit de Florin Cîțu. Replică tăioasă...

Ruptură în PNL! Premierul Nicolae Ciucă, nemulțumit de Florin Cîțu. Replică tăioasă către liderul liberal

nicolae ciucaRuptură în PNL! Premierul Nicolae Ciucă, nemulțumit de Florin Cîțu. Replică tăioasă către liderul liberal

Sunt tensiuni în PNL, după ce președintele formațiunii politice Florin Cîțu a cerut o evaluare a miniștrilor din Cabinetul Ciucă.

Nicolae Ciucă a respins ideea unei remanierii și a evaluării anunțate de Florin Cîțu la partid și a accentuat că evaluarea miniștrilor e făcută de premier. „Până acum nu am făcut o evaluare care să poată fi făcută public. Când voi face evaluare, o voi face cu fiecare ministru în parte”, spunea premierul marți.

Premierul i-ar fi dat și o replică tăioasă liderului liberal în scandalul remanierilor. „Nu porni un război pentru că la război mă pricep”, i-a spus Nicolae Ciucă lui Florin Cîțu.

Cîțu susține că are susținerea PNL

Florin Cîțu a explicat marți, la Parlament, motivul pentru care miniștrii cabinetului Ciucă vin, rând pe rând, să dea raportul în fața liderilor Coaliției: „Eu nu vreau să spun că sunt nemulțumit! Sunt îngrijorat! Nimeni nu a vorbit de remaniere! Eu vorbesc de evaluare iar cei care vor face mai bine vor face mai bine!”

Președintele PNL a spus miercuri, întrebat de jurnaliștii de la Parlament despre relația cu premierul în contextul declarațiilor contradictorii privind evaluarea miniștrilor, că „nu există nicio ruptură”. Remaniere „este atributul constituțional al premierului, punct. Dar miniștrii, premierul, sunt susținuți de PNL”, a mai declarat Florin Cîțu.

author avatar
Andreea Vlad
1.159 afisari

9 COMENTARII

  1. Pitifelnicu asta de ca.Catu nu poate fi ejectat unde si-a dus mutu iapa, sa nu mai auzim de numele lui ??? Aloooo ”marii penelisti” se aude ???

    • Cine-i acest pu li frici Citu? Un gunoi care a cheltuit 1,5 MILIARDE dolari pentru 120 milioane doze de zeama pfizer total inutila. Romanii sunt 16 milioane. De ce nu-i arestat?

      • te certi cu televizorul fraiere , crezi ca din capul lui a comandat dozele ? catu , ciuca @ co sint niste executanti , habar n-au ce semneaza . mai vrei sa fie si arestat

  2. Pe tine cine te evoluiaza maimutoiule’
    Cine te examineaza pe tine prostane ?
    Cred ca DNAul ar trebui ,martafoiule ,
    Jivina corupta si hoata,golane!

    Ai dat pomeni la ai tai sa te aleaga,
    Si ai luat banetul de la pensionari
    Ce meriti drogatule ,musca pe plaga,
    Ce esti altceva decat un betiv ordinar!

    Acum vii si dai sfaturi la altii, bai stoarfa
    Tu care ai facut legi nebune cu ai tai
    Ce crezi ca faci tu taratura si boarfa
    Lasa-ne in pace cu povesti si idei!

    Bai hotule parsiv sa dai banii inapoi
    Si tu si plavanul ,satani nesimtite!
    Ne-ati furat pe fata ca niste vulpoi
    Fiinte proaste cu idei marginite!

    • Daca ne-au furat, ”pe fata” sau pe dos, cum o fi fost, cine-i prostul ??? Al de ia sau cel de la care ia. Apropo. Pluralul de la ”satana” este SATANE (conf. Dex). Mai cu grija, mai cu grija…

  3. Ai o gandire ,,profunda ,,profesore ”Apropo si Basescu era ,,profesor ”,ai auzit ce i se asterne?Prostii suntem noi inclusiv tu !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger