AcasăPoliticaRuptură în PNL! Florin Cîțu își amenință colegii de partid: „Voi bloca...

Ruptură în PNL! Florin Cîțu își amenință colegii de partid: „Voi bloca orice alt premier”

florin cituRuptură în PNL! Florin Cîțu își amenință colegii de partid: „Voi bloca orice alt premier”

Liderii PNL încep să se delimiteze de Florin Cîțu, care rămâne tot mai singur în fruntea partidului. Prim-vicepreședinții liberali nu sunt de acord cu acceptarea unui premier de la PSD și nici că mandatul de premier îi este rezervat doar lui Florin Cîțu.

Surse politice susțin că la ședința Bex a PNL de marți seară Florin Cîțu a amenințat că va bloca orice alt premier de la PNL, iar dacă președintele Klaus Iohannis nu-l va nominaliza pe el sau pe Dan Vîlceanu și va prefera un alt lider PNL, va merge până la a demisiona din fruntea partidului.

„Voi bloca orice alt premier de la PNL, se blochează orice negociere. Dacă președintele nu mă va nominaliza pe mine sau pe Dan Vîlceanu, atunci voi merge până la a-mi depune mandatul(de președinte al PNL n.r.)”, le-ar fi spus Florin Cîțu, celor din PNL.

Bătălia pentru funcția de premier

Lideri din PNL i-ar fi spus lui Florin Cîțu că se blochează negocierile din cauza încăpățânării lui, iar acesta ar fi recunoscut că tergiversează și trage de timp cât poate de mult.

„Nu se face nimic. Trag de timp până se satură și cedează!”, le-a spus Florin Cîțu celor din PNL.

Cel mai aproape de Florin Cîțu a rămas secretarul general, Dan Vîlceanu. Ministrul demis al Finanțelor a declarat marți seară, la Digi24, că în ședința liberalilor nu s-a votat un nume de premier propus, însă a spus că „este o cutumă în partide, președintele este prima variantă”.

„Este preşedintele partidului şi e o cutumă în partide că preşedintele partidului este prima variantă pentru premier. Nu am dat un vot pe numele premierului în această seară(n.r. marți seară). Dacă făceam noi asta, sunt convins că urma un vot şi la PSD imediat şi nu ajungeam nici unde”, a spus acesta când a fost întrebat dacă PNL merge cu varianta Florin Cîţu premier.

author avatar
Andreea Vlad
1.441 afisari

9 COMENTARII

  1. O sa stsm ba in mintea ta sa ne ingtopi pe toti si locurile de munca ???!!! Ba tu ai fost ilegal din start ca penal si cu toxicologie. Ba chiar crezi ca nu te vor alunga romanii cu forta? ??

  2. Gunoaie ! Vine si sfarsitul vostru . Peste 90% dintre romani vor sa va vada morti , cu tot cu pisdeul , cu satra din jurul Plavanului , s a m d !

  3. Baniesc ca sa furat la greu in aceasta perioada de pandemie d,de catre guvernantii de la putere,iar acum nu vor sa cedeze sub nici-o forma ministerul de finante,probabil pentru a nu se afla adevarul,sau intradevar esre o vaca de muks si cum toti urmaresc c, ca o data ajunsi pe felie,sasi rotunjeze imediat conturile..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger