AcasăPoliticaRomânii suportă cheltuieli de milioane de euro, anual, pentru ca Iohannis să...

Românii suportă cheltuieli de milioane de euro, anual, pentru ca Iohannis să se plimbe în cele mai de lux condiţii (VIDEO)

Iohannis iar nu are habar pe mâna cui s-a lăsat

Klaus Iohannis va efectua, în perioada 14-23 noiembrie 2023, o serie de vizite în Africa: vizite de stat în Republica Kenya, Republica Unită Tanzania și Republica Cabo Verde şi vizită oficială în Republica Senegal.

„Vizitele Președintelui României în Africa reprezintă primul demers politico-diplomatic la acest nivel din ultimii 30 de ani și vizează relansarea relațiilor României cu continentul african”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Costurile deplasărilor – secrete, dar din bani publici

Conform unei investigaţii Recorder, deplasările externe ale lui Iohannis ajung să coste chiar și peste un milion de euro. Președinția refuză să facă publice costurile, deși este vorba de bani publici.

Sursa amintită arată că zborul lui Iohannis la un dineu din Rotterdam, cu un avion cu dormitor aerian (deși zborul a durat doar două ore), cu un echipaj format din trei oameni și șase pasageri, a costat 170.000 de euro.Zborul București – Reykjavik – Sibiu, la o reuniune internațională a liderilor de stat: peste 260.000 de euro.

Turneul asiatic și sud-american al președintelui Iohannis, cu un ocol la Sibiu, a costat peste un milion de euro, conform jurnaliștilor de la Recorder.

Jurnaliștii de la Recorder arată și că președintele României a fost singurul din Uniunea Europeană care a ales să meargă la încoronarea regelui Charles al III-lea cu un avion privat. Costurile zborului, care a avut escală la Sibiu, s-au ridicat la aproximativ 85.000 de euro.

author avatar
Andrei Ștefan
853 afisari

18 COMENTARII

  1. COMPARATI-L PE ACEST INDIVID CARE A REUSIT SA FACA DIN ROMANIA O TARA ESUATA !!!,CU HULITUL CISMAR CEAUSESCU CARE LA FIECARE PLECARE IN STRAINATATE MAI VENEA CU CATTE UN CONTRACT PENTRU INDUSTRIA ROMANEASCA.
    Mutul de Sibiu spunea ca va face altfel de politica !,si a facut-o de oaie !,adica doar CACAREZE!.

  2. Cât îl mai putem răbda pe acest impostor și uzurpator,suspendarea acestui ospătar este imperios necesară

  3. Vizitele de stat prin Europa sunt doar pentru satisfacerea orgoliului lui Iohannis si a consoartei de a vizita casele regale. Altfel, discutii si diverse aranjamente se pot face la intalnirile din organismele europene, dar trebuie sa aiba cine.
    Vizitele de stat pe alte continente au fost efectuate la ordin (adica tot nimic pentru Romania) si au avut ca bonus excursii pentru consoarta.

  4. Doi provinciali, parveniti, care nu au facut ceva pentru Romania.
    In alte tari, prima doamna are preocupari sociale…iar seful statului se straduieste, prin politica externa, sa creasca PIB.
    Se mai duc si la biserica….Dumnezeu nu iubeste stapanul care isi bate joc de oameni.

  5. românii meritã…. o fi furat „sistemul” la voturi dar si românii au contribuit ….doua mandate pentru primata asta , totusi….

  6. Intrebarea mea de stupid people, cati oameni de afaceri au fost in delegatia lui Mutulica si a Albei ca Zapada?

  7. Asta ați ales asta aveți. Votatul în turul doi cueste 70% ne costă o avere, în timp ce mulți români mor de foame. Așa se întâmplă, sfidare și bătaie de joc la adresa alegătorilor lui Johannis, cel care clama „ciuma roșie”, românașii noștri, în frunte cu trotinetiștii au luptat la greu pentru a alege un președinte care și-a bătut joc de România și cetățenii ei, ajungând să eșueze lamentabil. Arogantul președinte, apărut din spuma mării, a făcut tot posibilul ca România să intre într-o criză din care nu vom ieși decât peste vreo generație, dacă vom avea norocul să apară un personaj providențial care să ne ducă spre un alt viitor. Toate plimbările lui nu sau fost decât pentru plăcerea de a se plimba, el și Carmencita, fără nici un folos economic pentru țară, el făcând tot posibilul să acceadă în funcții europene sau euroatlantice, ca să nu dea socoteală pentru dezmățul și grandomania de care a dat dovadă.

  8. Bai sclavetilor l-ati votat de doua ori? Da? Atunci mucles moftangiilor, sariti cu banul ca sa aive prezidentul bani de havioane.

  9. INSIPID, INCOLOR, INODOR….A RATAT VRE UN MERIDIAN ???UN ESUAT CA SI TARA PE CARE O CONDUCE SI PE CARE A …-.ESUAT O- CU MULT SPOR….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger