AcasăPoliticaRomânii și securitatea alimentară. Ministrul Agriculturii, inclus în CSAT?

Românii și securitatea alimentară. Ministrul Agriculturii, inclus în CSAT?

Asociația Forța Fermierilor solicită public tuturor partidelor parlamentare un acord politic privind introducerea ministrului Agriculturii în componenţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Este vorba de modificarea de urgenţă a Legii nr. 415 din 27 iunie 2002, privind organizarea şi funcţionarea CSAT.

„Nu putem discuta de o securitate alimentară eficientă pentru fiecare cetăţean român fără a avea producători agroalimentari stabili financiari, care să îşi poată desfăşura activitatea în cele mai bune condiţii, fără a trăi în permanenţă cu gândul că mâine vor trebuie să pună lacăt pe poarta fermei. Apărarea Ţării înseamnă şi Apărarea Fermierilor. În aceste momente, când se joacă soarta sectorului agroalimentar românesc pentru următoarele decenii, considerăm că prezenţa ministrului Agriculturii în CSAT este necesară. Indiferent de numele acestuia şi de partidul din care face parte sau care îl susţine. Ar fi o dovadă arătată fermierilor că succesul agriculturii naţionale este o prioritate reală pentru clasa politică românească şi nu doar o lozincă electorală”, se arată în comunicatul AFF.

În acest moment, din CSAT fac parte: preşedintele României, premierul Guvernului, precum şi ministrul apărării naţionale, ministrul de interne, ministrul afacerilor externe, ministrul justiţiei, ministrul industriei şi resurselor, ministrul finanţelor publice, directorul Serviciului Român de Informaţii, directorul Serviciului de Informaţii Externe, şeful Statului Major General şi consilierul prezidenţial pentru securitate naţională.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
292 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asta inseamna ca din vara vine Foametea, acum e Razboiul, poate revine si Molima lui Arahat, dar la sfarsit sigur apare si Moartea, adica toti cei 4 cavaleri ai apocalipsei !! Multa Sanatate, bai vaxxinatilor in cap si in vene, al vostru va fi Iadul de pe Pamant !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger