AcasăPoliticaRomânii au ieşit în stradă: PROTEST la Palatul Cotroceni!

Românii au ieşit în stradă: PROTEST la Palatul Cotroceni!

protest cotroceni Românii au ieşit în stradă: PROTEST la Palatul Cotroceni!

Un protest anti-vaccinare obligatorie are loc în aceste momente, la Palatul Cotroceni. Manifestaţia se întâmplă în timp ce Klaus Iohannis poartă negocierile cu partidele pentru desemnarea unui premier.

Aproximativ 25 de persoane protestează în fața Palatului Cotroceni, în timp ce președintele României poartă prima rundă de consultări cu reprezentanții partidelor pentru formarea noului Guvern.

De ce sunt oamenii nemulţumiţi?

Protestatarii sunt nemulțumit de faptul că vaccinul ar putea să fie obligatoriu în România. Ei au ales să-i fluiere pe politicienii care au ajuns la negocieri cu președintele Iohannis, acest moment fiind considerat de ei unul oportun pentru un astfel de gest.

Reamintim, președintele a invitat astăzi partidele politice pentru a negocia formarea noului Guvern.

Klaus Iohannis vrea să rezolve criza politică

Klaus Iohannis a chemat partidele parlamentare la Cotroceni pentru consultări, după ce Guvernului Cîțu i-a fost retrasă încrederea în Parlament prin moțiune de cenzură.

Președintele discută acum cu delegația USR. Aceștia au stabilit luni să îl propună pe Dacian Cioloș premier și să îi propună președintelui o listă de reforme pentru refacerea coaliției de guvernare.

Delegația PSD a părăsit Palatul Cotroceni, după consultările cu președintele Klaus Iohannis.

Mergem la Cotroceni din respect pentru instuția prezidențială, fiind cea mai importantă instituție a statului român, nu din respect pentru cei care au creat această criză politică.

Merg însoțit de trei tineri din administrațiile locale să vadă și domnul președinte că sunt frustrați de ce pățesc românii din administrațiile lor. Mergem și cu planul PSD de combatere a crizei sanitare de acum opt luni care este valabil și acum.

Mergem și cu propunerile PSD astfel încât capitalul românesc și populația să depășească această iarnă”, spunea Ciolacu înaintea de întâlnirea cu Iohannis.

author avatar
Andrei Ștefan
229 afisari

3 COMENTARII

  1. Puțini. Extrem de puțini. Ar trebui să iasă zeci de mii. Dar nu-i nimic, or să iasă când vor vedea facturile la curent și întreținere din iarnă. ȘI SPERĂM SĂ NU LE MAI COMPENSEZE NIMENI.

  2. Domnu Andrei Stefan,bati campii.Guvernul Socatzu a fost destitut de Palament,nu ca ” i-a retras increderea „. Si romanii vor ” Guvernul Romaniei „, ” nu guvernul, meu „,ca nu l-a adus dela tac-su de acasa. Nu le mai amesteca cu „nu vrem vaccinarea obligatorie „.Uita-te ce scrie pe placarda omului din poza.Si mai vor suspedarea penalului cocotat la varful statului.Mafiot.Si mai vor sa traiasca decent intr-o Tara Europeana,unde sa fie respectate Legile,alea promulgate de Hotul de case si chirii cu acte false.Ca tampitii care l-au votat,l-au preferat pe parazit,in loc sa-l voteze masiv pe Mrrcea Diaconu,un roman adevarat,de buna credinta cu respect pt. oameni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger