AcasăPoliticaRomânia, sedusă și abandonată de UE! Occidentul își bate joc de noi:...

România, sedusă și abandonată de UE! Occidentul își bate joc de noi: „Schengen nu e de nasul vostru”

România, sedusă și abandonată de UE! Occidentul își bate joc de noi: „Schengen nu e de nasul vostru”România, sedusă și abandonată de UE! Occidentul își bate joc de noi: „Schengen nu e de nasul vostru” / Sursa FOTO: Twitter

Încă o dată ne-au tras-o marile puteri! România a fost violată și abandonată de Vest ori de câte ori interesul propriu a cerut-o, iar acum, în chestiunea aderării la Spațiul Schengen, calculele Olandei (și nu numai!) arată că n-avem ce căuta acolo. Occidentul își bate joc de noi cu fiecare ocazie care i se ivește. „Schengen nu e de nasul vostru”, ne transmite, pe ocolite, până și viitorul ministru de Externe al Sloveniei, un personaj la fel de insignifiant ca regiunea din care provine.

Să faci toate compromisurile care ți se impun doar ca să fii primit la masa „șmecherilor”, asta denotă servilism. Dar să persiști în a rămâne obedient se cheamă nesăbuință, ca să nu-i spunem prostie.

Economia am distrus-o, industria așijderea, ce mai vreți?!

Uniunea Europeană este nimic mai mult decât antecamera spațiului economic, social și cultural care contează cu adevărat în această nouă structură de organizare a Bătrânului continent. Spațiul Schengen reprezintă țelul visat de fiecare stat membru UE, locul în care se fac toate afacerile importante și nu există „primus inter pares”.

Pentru a ajunge în Schengen, însă, trebuie să accepți compromisurile, multe dintre ele fiind adevărate dinamitări ale propriilor interese.

România, obișnuită să spună „Da” la orice și asta încă de pe vremea când făcea eforturi să intre în UE, a procedat la fel și-n chestiunea Schengen. Au vrut „colonizatorii” din Vest să distrugem capitalul românesc autohton, ne-am executat; DNA și alte instituții de forță i-au hingherit pe patronii români până când piața autohtonă a fost eliberată complet pentru multinaționalele Occidentului.

An după an, politicienii de la București au avut grijă să nu deranjeze stăpânirea și au dat legi parcă special gândite ca să apere doar afacerile Vestului. Să ne amintim numai măsurile tâmpite luate de Guvernarea Cîțu – vezi miliardele împrumutate de liberali de când sunt la guvernare, bani luați de la bănci din străinătate la cele mai mari rate de dobândă din UE!

Cine a ajuns să ne închidă în nas ușa Schengenului!

Este incredibil cine a ajuns să ne închidă în nas ușa Schengenului! Tanja Fajon, viitor ministru de Externe al Sloveniei, și-a permis să spună că România speră degeaba, nu va adera niciodată la Spațiul Schengen!

De fapt, chiar dacă Ljubljana sprijină aderarea României (oare?!), este dificil de obținut un acord politic în interiorul blocului comunitar. În plus, Slovenia vede oportună mai degrabă reformarea Schengen decât cooptarea de noi membri!

„Până când nu reformăm tratatul Schengen, cred că extinderea către alte ţări este în pericol. Cred că mai întâi trebuie să creăm o încredere puternică între statele membre” – Tanja Fajon, viitor ministru de externe al sloveniei

În locul măririi Schengen, UE vrea să se extindă spre Balcanii de Vest. România? Ca de obicei, țara noastră rămâne pe dinafară și nu este primită la masa discuțiilor care contează cu adevărat.

Acolo unde, vedem zilele astea, Viktor Orban lovește cu pumnul în masă și obține pentru Ungaria toate avantajele negociate la sânge. Maghiarul de rând așteaptă acum măriri de pensii și salarii, reduceri de TVA. Românul va avea parte de poze cu ultima șapcă primită de Iohannis, bașca niște noi și gratuite promisiuni din partea stăpânilor care ne-au colonizat țara.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
30.376 afisari

66 COMENTARII

  1. Multi dintre Capii de Guvern si Sheful Statului vor fi vexati si sicanati si vor depune plangere la NATO si UE

    • Romania distrusa de imbecilii de la guvernare . Lucru bine facut , Romania needucata si Vom reconstrui sistemul Sanitar din temelii : La al einspela Congres Ciuca reales

      Slava Shiuca si Slava Ficusul de Sibiu .
      SITE-UL ZIARE.COM O MIZERIE A PRESEI ROMANESTI
      ZIARE.COM UN SITE DE EXCREMENTE

      FALSI JURNALISTI CE SI-AU CREAT SUTE DE CONTURI FALSE SI VA CENZUREAZA SI VA INJURA
      TOTI KLOSETARII SI POSTACII S-AU ADUNAT PE SITE-ul ZIARE.COM SI HALESC KAKAT LA GREU

    • Roexit de urgenta și pedepsirea gunoaielor din politica românească care au adus tara în acest dezastru economic , de, un tribunal al poporului, UE este un conglomerat globalist, care urmărește interesu unor relicve bătrâne, care au impresia, ca lunea le aparține

      • AM AJUNS DE RUSINEA EUROPEI NE CONSIDERA CA PE UN GUNOI ,ROMINIA TREBUIE SA SE TREZEASCA SA AIBE INDUSTRIE PROPRIE ,INFRASTRUCTITA AGRICULTURA ,ALIMENTE AUTOHTONE SA INFIINTEZE ,APROZARE ALIMENTARI CU PRODISE AUTOHTONE ,NU IN SUPERMACHETURI STRAINE ,SA AVEM BRUTATII MORI DE GRIU DE PRUMB ,FABRICI DE ZAHAR DE ULEI ,FABRICI DE CIMEMT DE MOBILA ,DE PAL ,DE RUMEGUS DE CHERESYEA OTEL CUPRU AUR SARE AVEM DE TOAYE AR TREBUI SA NE RIDICAM SA NE SCUTURAM AVEM NEVOIE DE CONDUCATORI ROMINI AVEM NEVOIE SA NE INTATIM GRANITILE, SA AVEM AUTOSTRAZI ,TURCI SI BULGARI ES IN EUROPA PRIN ROMINIA SA AVEM AUTOSTRAZI CU TICJET MAI ALES PENTRU STRAINI AM AVUT PARTE DE DOI PRESEDINTI SLABI UNUL VINDIT RUSILOR SI UNUL VINDUG GETMANIEI

  2. si daca intram in schengenul asta ce k kt cu perje inseamna ? mai multi imigranti care stau la usa occidentului , altceva ce ?

    • Oamenii încep să regândească cu mintea lor, în medie, după 16 ani de la terminarea școlii. Or fi tineri sau dintre cei ce duc mefia-n sus.

    • Dacii aveau ca steag capul de lup care semnifica libertate și nesupunere în fata nimănui.Noi am ajuns niște potai care suporta orice lanț,orice zgarda pusa la gat.Santem loviți cu biciul,lingem mana care ne lovește și ne bucuram dând din coada.

    • Citesti vreodata ? Sti ce inseamna Schengen? Crezi ca e o recompensa , sau un club ? Vai de creierii tai …..Are legatura cu infractorii si sistemul judiciar mai tufane .

  3. Dai Doamne minteta rominului de pe urma. Daca ai ajuns intr un post crare nu te duce capul invata de la alti.

  4. Cum dreacu sa primeasca mafiotii din UE un stat Romania stat mafiot mai recent si esuat cu oistea in gardul dela Cotroceni ? Si Cocotatul tace,mucles,ca el nu este depe acilea,e doar in trecere nu stie si nici nu a fost enformat.Romania e buna doar sa fie jefuita,sub inaltul patronaj…..

  5. Credinta noastra este ca voi ne ati persecutat pe noi si pe nedrept , dar pe voi sigur Dumnezeu va va rasplati pe masura si cat de curand!!! Voi sunteti anticrestini si plini de ura.

  6. este o lupta impotriva Romaniei , la nivel european .
    Au inceput cu plecarea tinerilor si a oamenilor calificati ( vezi declaratia lui Bogdan Baltazar inainte de a muri ), apoi cu vanzarea a toit ce poate ajuta la nivel national, ( vezi Petrom , siderurgie , romtelecom, etc ) distrugeri ale unor bunuri deja functionale : fabricuta de diamante SINTETITE , FABRICA DE APA GREA ETC, vanzarea( concesionarea ) unor terenuri agricole cheie : Agrochirnogi, Insula mare a Brailei, oprirea de catre idioti sau rau intentionati a irigatiilor …
    Romania trebuie sa aduca la 12 milioane de locuitori , de preferat batrani , cu pensii mici, iar ulterior va fi @”colonizata „.
    De stapani intr-o etapa nevazuta , vezi deja hoteluri din Sinaia si nu numai , iar ulterior de mana de lucru , care vor educate european in Romania .
    de ce ?
    Ptr ca asa au vrut altii !
    De aceea Ceausescu a fost omorat de Craciun , intr-o tara ortodoxa , in Gradina Maicii Domnului , cand romanul nu omoara nici o gaina .
    Asta s-ar traduce asa: NU VOTATI NIMIC din ce a facut politica dupa 89

    • N-avem de unde ști că Ceaușescu a fost judecat și executat. Ce ne-au arătat la proces nu seamăn cu cel de dinainte, de la ultima cuvîntare, e mult mai tînăr. Filmul așa zisei execuții este prosteală curată. Cărțile soldaților martori sînt (rău) scrise de scriitori ce, vezi Doamne, ar fi ajutat la partea artistică. Se recunoaște oficial.
      Ce-nseamnă asta? Nu a fost nici revoluție nici lovitură de stat.

    • Arestatil pe Iliescu, Roman și Ponta pentru vânzarea „,fiarelor vechi” care așa cum spuneau ei erau grămezi în România.

  7. Mă piș pe Schengen, UE și Nato. Toți niște borfași!! Din păcate nici ăia pe care i-au pus aici șefi nu-s mai breji….

  8. Nationalizarea si o luam de la capat.Facem ceva pe Schengen UE si Nato. Trimisi acasa toti acesti mafioti, Olanda cu prioritate. Grupari mafiote care sug din tarile excomuniste la greu.Au umilit poporul roman,au impus si conditionat tara sa poata jefui tot ceea ce au creat comunistii.Lichelele care ne-au condus dupa 89 au furat si spaguit cu hoardele straine.Am ajuns poporul si tara cea mai saraca din Europa/O tara plina de industrii si bogatii.Le papa altii si ne vand jafuri si chimicale din cauza acestor ticalosi care ne conduc.Mergeti in Polonia ,tara care le-a pus pumnul in gura la sacalii din occident si nu o sa va vina sa credeti cat de mult s-a schimbat.E o tara minune ptr ca acolo e un alt popor.

  9. Eheei,noi ne indignam,p-aci ,prin mediul virtual cum ar fi „cainii latra,ursul trece”.Ia sa expunem aceste adevaruri fata de presedintie,parlament, guvern etc.sa vezi potop de etichete cum ca suntem antieuropeni,antidemocrati,impotriva statului de drept etc.Ba ,din contra vom fi acuzati de comunism,filorusim,putinism si alte asemene”isme” cu care acesti tradatori de neam si tara stampileaza pe oricine nu se supune,in genunchi si orbeste,ordinelor stapanilor din afara.

  10. Comentarii de daci liberi, care cauta încă tunelul dintre Bucegi și piramidele egiptene.
    Aia cu vânzătorii de tara e pe bune. Unii de lacomi, alții de prosti.
    Tache, îți meriți copeicile de luna asta…

    • Poti sa votezi pe cine vrei ca tot cine trebuie iese … doar pe aici mai sunt adevaruri la tv nu apare nimik adevarat … degaba se tot scrie aici ca nu se va schimba nimik EU PERSONAL VA FELICIT PE TOTI BUCURESTI SINGURA CAPITALA CU MULTINATIONALE LA FIECARE COLT DE STRADA SI OAMENII SUNT FERICIȚI CAND SE INCHID PIETELE ROMANESTI ASA CA…. in ungaria toate multinationalele la periferie si ei au toate magazinele lor in garaje vechi sau ale lor la colturile străzi nu ca la noi … angajați care lucreaza pentru audi sau alte multinationale sunt plătiți ca in germania sau tarile din care provin nu ca aici au luat teren arabil au luat transportul au luat tot din tara asa ca e prea tarziu sa se mai schimbe ceva in bine … mergeți incontinuare la multinationale sa mâncați resturile europei produsele expirate cu data schimbata si multe altele mergeți. Daca românii au datorii lii se confisca ce au pe numele lor dar astia din colturile strazilor de ce nu lii se arata datoriile la tv? De ce nu lii se confisca? Aaa ma scuzati sunt UE. Nu ai ce sa le faci … in bucuresti sa demolat fabrici si au venit multinationalele acum mai nou e anuntata una de 14000 de metri pătrați in sector 2 la mai putin de 0.6 km 0 in capitala minuntata …

  11. Am dinamitat prea mult propriile interese si nu ne-am ales cu nimic! Ar trebui sa intoarcem spatele occidentului veros si sa incepem sa ne vedem interesul! Opriti PNRR, redeschideti termocentralele, reluati acordurile de import ale gazelor rusesti, nationalizati firmele si terenurile detinute de occidentali! Sa vina sa ne ceara grane si gaze, o sa le dam doar daca o sa vrem si la ce pret o sa vrem, mama lor de nemernici!

  12. Le-am platit si spaga 1 miliard de euro prin EADS pentru “securizarea frontierelor” iar ei tot nu ne-au primit in Schengen. Am avut si “prieteni” care au votat impotriva, cum ar fi Olanda.

  13. Am rămas surprins de acest articol ,așa ceva nu am văzut scris de mult timp,cum de a scăpat de acoperiți a îndrăznit cineva sa scrie Adevărul despre sugacii occidentali? Stați liniștiți că tot Romanul știe acest lucru că au vândut tara, nu-ți trebe multe studii sati dai seama că fura de peste 30 ani și tot nu au terminat dar mai au câțiva ani de guvernare și apoi vine ziua când trebe sa de-a socoteala dar trebuie răbdare că nu sânt ei Dumnezeu. Până nu se împlinește patru zeci de ani de la moartea lui Ceaușescu nu scăpăm de ăștia ,dar după aia vor plăti toți care au muls de o sati fie milă de ei ,dar sa nu uitați de răbdare !

    • John , Nicholas Cezar continua munca raposatului Boeru , baga si el la greu pentru cauza si vrea sa prinda un post la Sputnik . O sa fim primiti in Schengen cu sau fara articolul lui Nicholas , e caftangiu , ii place cum loveste Orban cu pumnul in masa .

  14. O țară de idioți cretini, se slugaresc în fața UE. Orban unguru se pișă pe UE și este cel mai tare.

  15. Din păcate asta este marele adevăr dar la fel de adevărat este că peștele cel mare îl înghite pe cel mic.Fereascane cel de sus să nu înceapă să ne ciuntească cei din jur câte puțin la fiecare.Se pare că asta vor NOUA ordine mondiala.Vezi războiul din Ucraina.Vin ai noștri,pleacă ai noștri noi murim că prosti.Ploile între RUS și AMERICAN sunt făcute demult.La câți mai suntem în tara și cu ce cultura au copiii noștri adio viitor în ROMANIA.Cu scuzele de rigoare poate mă înșel ce am scris!

  16. Articol eronat. Intrarea în UE a fost condiționată, printre altele de reformarea justiției. De aici și menținerea controlului MCV. Acesta e punctul în care nu s-a făcut mare lucru fata de anii 2000. Acesta e motivul, pueril pentru unii dar important pentru europeni de a ne tine afara din spațiul Shengen.

  17. Ce sa caute o colonie plina de slugi in Schengen? Am dat tot, nu mai avem nimic de oferit; am devenit o carpa murdara. La gunoi cu Romania. Slava conducatorilor taratori! Asa corupti cum sant, pana si conducatorilor mUE le e greata de atata servilism romanesc.

  18. Romania is merita soarta nu trebuia sa se complice cu drogatii criminali amerlicani si pedofilii ipotenti si tranvestiti de la Bruxelles,politicieni RO au distrus o si vindut o la Diavol

  19. De ce romanul numai se victimizează? Tot timpul se consideră o victimă a occidentului. În spațiul Schengen, moneda este euro. Este pregătită Romania că de mâine să primească și să plătească (numai) in euro? Vin occidentali și primesc rest bomboane, chibrite sau mai știu eu ce. Asta este doar un exemplu, din miile de probleme pe care România nici nu le are în planul de rezolvare. Au trecut 32 de ani, nu 20 ani , câți a spus Brucan că trebuie să treacă că în România sa se vadă schimbare. Vor mai trece încă atâția și România va fii tot acolo, unde a lăsat-o Brucan.

    • Polonia, Ungaria, Cehia, Croația, Slovenia, Slovacia sunt în Schengen, dar nu au ca moneda euro

  20. Silviu Brucan asa cum a fost, a spus în anul 1990 la televiziunea natională ” suntem un popor de prosti”. Atunci toti ne-am simțit lezati și înjosit de un mosneag. Dar a avut mare dreptate. Nici în al 12-le ceas romanul nu se trezește.ce mai asteptam? Să mai fură ăștia încă 2 ani? Cine va plăti nota de plată? Poporul român. Naționalizat tot, companiile străine sa plateasca salariatii ca în vest, agricultura, învățământul și sănătate pusă pe primul loc, exploatarile de minereu, gaze, petrol facute de români si vîndute la prețul care ne convin noua nu impuse de alți asta după ce se asigura consumul poporului, judecarea tuturor vânzătorilor de țară, hoților care ne-au guvernat atatia ani și confiscarea averilor acestora. Trebuie să ne reluăm locul ca țară suverană și independentă în asa fel încât altii sa aiba nevoie de noi, nu să jucăm cum ne spun altii care vor să ne desființeze ca țară.

  21. vad o groaza de prosti ( de fapt cam 2,3 care posteaza de mai multe ori ) care-s ofuscati cu schengen , dar nici unul nu stie ce avantaj are cu asta . mania prostului sa se plinga !

  22. Președintele Iohannis și Guvernul trebuie sa răspundă pentru acest eșec diplomatice ,fiind total vinovați .Ei trebuie sa sprijine inițiativa că țara să iasă din UE mai ales că au decis că țarat sa furnizează armament Ucrainei cînd cetățenii nu vor

  23. Eu cred ca ne fac un bine.Ce sa caute o natie de analfabeti, golani,hoti,derbedei si cocalari care a speriat Vestul mai ceva ca aia din Sahel,a se vedea unele comentarii de mai sus,in Europa?Locul nostru este in santul sapat intre Occident si Orient.

  24. NOI ROMANII INTOTDEAUNA ,CA TARA SI POPOR AM AVUT DUSMANI. SI VOM AVEA INCONTINUARE. TARA NOASTRA E VIZATA DE MULT. DE MULT,ADICA DUPA ANUL 2000 ,DUSMANII AU INCEPUT SA NE DISTRUGA. NICIODATA NU AM AVUT INCREDERE IN UE,SI NU VOI AVEA NICIODATA,ORICE TARA AR FI EA. NOI ROMANII AM AJUTAT MULTE TARI DIN UE. PE NOI INSA UE,IMPREUNA CU CONDUCATORII NOSTRI AU DISTRUS TARA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE,AU DISTRUS POPORUL ROMAN .E DE NEIERTAT CEEA CE AU FACUT IMPREUNA. CONDUCATORI,SPIONI ,DISTRUGATORI ASTA AVEM NOI DE LA UE. BATJOCORA SI HOTII. DAR NU VA MAI DURA MULT,STATI LINISTITI DRAGI ROMANI, CA IN CURAND ,UE,ISI V-A DA DUHUL. SI VOM TRAI INCONTINUARE ,PENTRU A VEDEA MAREA UE,CUM RAMANE MICA UE.TARA NOASTRA AUR POARTA,NOI CERSIM DIN POARTA-POARTA:::::DE-AM INCHIDE SI NOI POARTA, ALTII NE-AR CERSI IN POARTA,,,,,,ROMANIA NU A MURIT NICIODATA.IAR POPORUL ROMAN NICI ATAT. DUMNEZEU NE VA BINECUVANTA,,CU LUMINA LUI,SI VOM VEDEA CA BUMERANGUL SE V-A INTOARCE LA CEI CARE NE-AU DISTRUS ANI DE ZILE CU ILUZII.MAREA CREDINTA A POPORULUI ROMAN,V-A ADUCE TARA ACOLO UNDE MERITA SA FIE.

  25. AM DIABET , MA OBLOJESC CU CATE O IN SULINA ZBURLITA IN FALCI PRIMITA DE LA NAVETISTII DE RABNITA , AM CREDINTA CA E CU LAPTISOR DE MATCA …

  26. Asta-i așa, de moment. Poate , poate il luăm pe Putin în brațe. Că și-așa țara asta, a cam fost „curvă” cu șapte fețe. În loc să ne vedem serioși de treabă și să facem treburile bine, ne gândim că ne-a tras-o prea tare unul, și că hai să ne așezăm și-n poala altuia poate e mai bine. Ori suntem verticali și demni ori suntem o țară de curve?! Când alegi o direcție, mergi până la capăt. Când te muți precum curva, ajungi de râsul curcii. Rămâi veșnic o curvă pentru oricine. Și se duce veste mai repede decât am rosti-o noi.

  27. Dacă păstrăm România , așa cum a lasat-o Ceaușescu , nu aveam nevoie nici de UE , nici de Schengen , dar de … , am pus toți agricultorii in functii cheie , orice tractorist cu bani , a putut cumpăra un fotoliu de parlamentar , studii … , las că le facem la f.f.
    Și așa am adus România unde este acum , toți suntem vinovați și oamenii cinstiți și hoții. PĂCAT…🇦🇩

  28. Bun articol.Poate o citi și mormolocul de Iohannis.Intotdeauna a fost milogul și lingăul occidentului

  29. Evident ca-si bate joc de noi. Acum ne-am prins?
    Tot așa se întâmplă și cu Ucraina, și la fel, nici ei nu se prind.
    In ambele cazuri, cu ajutorul unor marionete, Iohanis respectiv Zelensky.

  30. ne meritam soarta oameni buni……noi am fost si suntem doar pupatorii in fund ai accidentului Nu insemnam nimic pt nimeni….. sa dus dracului tara asta iar noi ne rupem spinarea muncind in occident…..ce ma supara tare este faptul ca pupam in fund pe americanii care fac ce vor in tara asta iar noi nici in cele mai frumoase vise nu o sa avem libera circulatie in SUA… cum nu vom avea nici in rahatu asta de shenghen… Ne folosesc toti ca pe niste prosti

  31. Primim ceea ce căutăm !!!
    Din pacate , articolul , desi nu l-am citit pană la capăt , spune adevărul.
    Suntem doar o papușă disponibilă 24/24. Sunt multe de spus , dar din pacate , degeaba vorbim pentru ca cine trebuie sa audă , nu aude și nu vede ! Trăim intr-o țară in care câinii latră și ursul merge.

  32. Un singur lucru a mai rămas de făcut, pana nu este prea tarziu: război civil, întrat peste infractorii tarii și dați jos de la putere, cu tot cu politie, jandarmerie, etc care-i protejează. Dar ca asta sa se concretizeze, ne va trebui ca absolut toti cetățenii sa iasă din case

  33. Ie guba după ce a trecut ploaia avem copii deștepți au crescut se mai baga ăn politica au ajuns parlamentarii cu bani furați de tataso și nu fac altceva decât fura că avut de la cine ănvăta

  34. Am un nepot sa făcut doctor a plecat ăn germania ăntrebat de taicaso dacă ăi place cum se fură la noi a răspuns dom doctor delă voi am ănvăta dar noi furam mai mult că suntem mai șmecheri

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger